Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket szeretnek! 30 felett vagyok! Viszont nincs parom. Mit tegyek? Vagy csak valakit 'megkerjek? ' 31 n
Az anya nem mondhat le a gyereke jogáról, azaz a gyerektartásról a későbbiekben. Szóval erre megkérni valakit nem tudsz.
Max csináltasd fel magad egy diszkó vécéjében.
Hogyha az apuka lemond a gyerekről, akkor semmit nem kell fizetnie. Én így tudom :)
Én amúgy simán benne lennék.
Hülyeség 4es.
Különben mindenki lemondana a gyerekéről és szép világ van.
A bíróság akkor is kötelezheti gyerektartásra ha tőle van
Azt nem mondom, hogy bőven van még időd, de pár évet még lehet várni. A gyereknek pedig jobb, ha nem csak biológiai apja van, hanem olyan aki foglalkozik vele, akire számíthat, még akkor is, ha esetleg nem élnek együtt. Ha 2-3 éven belül nem találsz ilyet, akkor mérlegeld, hogy fel tudsz e egyedül nevelni egy gyereket, ilketve jó ha legalább férfi kép lesz előtte, ha más nem a nagyapja.
Csak próbálj meg ne görcsösen keresni, mert azt megérzik, és elmenekülnek...
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!