Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha egy fiú céltudatos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy fiú céltudatos és van már egy kialakult világképe_?

Figyelt kérdés

ragaszkodik az elveihez, nem keres kompromisszumokat, és még egy helyes lány miatt sem enged magából/nem adja föl önmagát...

Csak azért kérdem, mert minden lány azzal jön, hogy legyen a fiú magabiztos, határozott, tudatos.

Aki tényleg az, arra pedig ráakasztják a megszállott, idióta jelzőt!

Akkor hogy is van ez?

21/F

2009. nov. 18. 18:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eh...Dicséretes :)
2009. nov. 18. 18:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem értem. Kifejted bővebben? :)
2009. nov. 18. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
kit érdekel mások véleménye?
2009. nov. 18. 18:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

El ne felejtsd, a szenvedélyes = beteges.

A kitartó = lúzer.

A szerelmes = nyálas.

A hűséges = szerencsétlen.

Vannak ilyen korbetegségek, téveszmék.

2009. nov. 18. 18:37
 5/15 A kérdező kommentje:
vicces kis "felnőttről-tinire" szótár.
2009. nov. 18. 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Eltaláltad. :)
2009. nov. 18. 18:42
 7/15 A kérdező kommentje:

De tényleg szeretnék valakit, aki megindokolja nekem miért van ez.

Hiszen ha mindig ezt mondogatják illő lenne megmagyarázni és kiállni a véleményük mellett.

De persze ez lehet hogy csak nekem evidens...

2009. nov. 18. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem képes nevetni önmagán időnként, akkor előfordulhat...:)
2009. nov. 18. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Az van, hogy az emberek maguk sem tudják, mit beszélnek, és ritka az olyan, akinek az a jó, ami van. Vagyis, ha épp az van, amit akarnak, egyből elrontják, vagy már közel sem azt akarják, hanem valami mást. Elégedetlen, ingerszegény világ ez már (értve ezalatt a konfliktusmentes világot, a fájdalomcsillapítóktól bódított társadalmat, a harcnélküli, herélt férfiak hadát, s nincs már félelem a haláltól.)
2009. nov. 18. 18:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát, uccsó hozzászóló kicsit furán fogalmazott, pl az hogy most nem félnek a haláltól először is nem igaz, másodszor meg nem tudom hogy jön ide :D Amúgy meg nő ismerőseidet kérdezhetnéd meg ebben a témában, én csak annyit tudok mondani hogy azért van ez mert a nők hülyék, persze ez elvileg ránk is igaz, tehát nem nemfüggő hanem emberfüggő, aki te vagy és én( ja én is ilyen vagyok :D ) azok nagyon ritkák, nekem konkrétan az egész elba*szott társadalommal szemben vannak ilyen kételyeim.

Tehát nem a nők ilyenek hanem az egész modern társadalom, kevés a kivétel és ők is titkolják mert így nem tudnának beilleszkedni. csá

16/F

2009. nov. 18. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!