Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a céltudatos fiúkat?
Figyelt kérdés
kórt is léci :) és nem csak nem vagy igen választ, hanem ha tudsz írjál valami mást is..2011. jún. 12. 22:42
3/5 anonim válasza:
hát kórom nincsen tudtommal. de majd megyek genetikushoz és, ha lesz valami elmondom ;)
am igen szeretem, mert szexuálisan izgat, ha egy pasi tudja mit akar. főleg, ha még szeret is irányítani.
de a lelki nyomulást és zsarolást nem bírom. akkor kiadom az útját.
L/19
4/5 A kérdező kommentje:
jah, elnézést rosszul írtam.
meg kell tanulnom magyarúl ez az egyik célom, most hagyjuk inkább hogy rosszul írtam.. kór, kor, nem hallom mikor van hosszú és mikor van rövid, sajnálom.
kösz annak az egy lánynak aki válaszolt a kérdésre is :)
2011. jún. 12. 22:49
5/5 anonim válasza:
Vannak lányok, akik szeretik a céltudatos fiúkat.
És vannak fiúk, akik menekülnek a céltudatos lányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!