Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sokszor összekeverik a határozottságot a bunkósággal, nagy pofával?
Valóban sok nő azonosítja, a határozott férfit, a bunkó, kihaénnem, melldöngető idiótákkal. De ez főleg a fiatalabb 25 alatti korosztályra érvényes.
De ők tudják. Csak ne nekem sírjanak, amikor megverte, megcsalta, átverte, kihasználta őket a határozott pasijuk.
Egyébként egy nagyon szerény és introvertált férfi is lehet nagyon határozott. Erre a tényleg jó orvosok közül kerül ki sok példa, ugyanis az orvosi hivatás elengedhetetlen feltétele a határozottság, ez azonban soha nem keveredhet bunkósággal.
Mintha magamat látnám :)
Egyik kiírt kérdésemre kapott választ újabb kérdésként írom ki.
Lehet. De én inkább úgy tapasztaltam, hogy pont a férfiak keverik a kettőt. A páromról le akart beszélni a legtöbb férfi ismerős, mert szerintük nagyszájú beképzelt bunkó, aki kihasználja a nőket. Közben pedig az egyik legjobb szívű, legkedvesebb, legnormálisabb ember, akit valaha ismertem, csak kifelé forduló, társasági típus, magabiztos, határozott.
Egyébként igen, aki csendesebb, az is lehet határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!