Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők sokszor összekeverik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sokszor összekeverik a határozottságot a bunkósággal, nagy pofával?

Figyelt kérdés
Nagy szájú kicsit bunkó pasikat a nők szeretik. Sokszor azt hiszik szerintem hogy ez a határozottság, ha így viselkedik egy pasi. Pedig a határozottság teljesen más. Csendes visszahúzódó pasi is lehet határozott.
2013. nov. 17. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Valóban így van!
2013. nov. 17. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem keverjük össze. Pontosan tudjuk, mi a határozottság, mi a "kicsit nagyszájúság". És sok nőnek bizony bejönnek a kicsit öntelt pasik. Köztük nekem is.
2013. nov. 17. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Valóban sok nő azonosítja, a határozott férfit, a bunkó, kihaénnem, melldöngető idiótákkal. De ez főleg a fiatalabb 25 alatti korosztályra érvényes.

De ők tudják. Csak ne nekem sírjanak, amikor megverte, megcsalta, átverte, kihasználta őket a határozott pasijuk.

Egyébként egy nagyon szerény és introvertált férfi is lehet nagyon határozott. Erre a tényleg jó orvosok közül kerül ki sok példa, ugyanis az orvosi hivatás elengedhetetlen feltétele a határozottság, ez azonban soha nem keveredhet bunkósággal.

2013. nov. 17. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszik, ha egy pasi csendes, visszahúzódó, ha már határozottságról van szó.
2013. nov. 17. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
én meg ezért kezdek kiszeretni a barátomból. Mert egy nagyszájú, aki mindig menőzik és visszaszól. De egyáltalán nem határozott, még én is csodálkoztam,hogy olyan korban úgy viselkedik,mint egy gyerek.
2013. nov. 17. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha magamat látnám :)

Egyik kiírt kérdésemre kapott választ újabb kérdésként írom ki.

2013. nov. 17. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet. De én inkább úgy tapasztaltam, hogy pont a férfiak keverik a kettőt. A páromról le akart beszélni a legtöbb férfi ismerős, mert szerintük nagyszájú beképzelt bunkó, aki kihasználja a nőket. Közben pedig az egyik legjobb szívű, legkedvesebb, legnormálisabb ember, akit valaha ismertem, csak kifelé forduló, társasági típus, magabiztos, határozott.

Egyébként igen, aki csendesebb, az is lehet határozott.

2013. nov. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!