Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kifogás az a találkozóra, hogy orvosira jár és
sokat kell tanulnia?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy neten ismerkedek egy fiúval, aki orvosira jár, másodéves. Ritkán szoktunk beszélgetni, kb kétnaponta talán, akkor is nagyon max 2 órát (esetleg ha jobban ráér, akkor többet). A napokban találkoztunk volna, de lemondta, mert hogy be kellett mennie a suliba szombaton. Az orvosin tényleg van oktatás szombaton is? (Nincs orvosis ismerősöm, úgyhogy nem tudom.) Pár napja még jó volt az időpont neki, én már bele is éltem magam, de előtte egy nappal lemondta, bár mondjuk először is mondta, hogy nem 100%, hogy rá fog érni. Nem orvosira, hanem jogi karra készülök, de az orvosi tényleg ennyire kemény, hogy alig van idejük a diákoknak? Vagy esetleg az is benne lehet, hogy le akart volna rázni? Ő kezdeményezett nálam, meg a találkozót is ő szerette volna, úgyhogy ezt így nem nagyon érteném, hogy miért akarna lerázni.
2013. nov. 17. 11:30
1/5 anonim válasza:
ne rabold az idejèt mert belole is egy szar orvos lesz
2013. nov. 17. 11:33
2/5 anonim válasza:
Én nem orvosira járok, mégis volt, hogy szombaton kellett menni suliba, mert a tanár akkor tudott órát tartani.. Nem értem, hogy miért kell túlbonyolítani. Nekem több orvosis ismerősöm van és igen, tényleg egész nap szinte tanulnak.
"Ő kezdeményezett nálam, meg a találkozót is ő szerette volna, úgyhogy ezt így nem nagyon érteném, hogy miért akarna lerázni." hát én se értem, hogy miért kell azonnal túl gondolni az egészet.
2013. nov. 17. 11:34
3/5 anonim válasza:
Az orvosi kemény dolog; azt nem tudom, hogy tényleg ott járt-e az egyetemen, de egy minimális bizalmat meg kell adni a másik félnek már rögtön a kapcsolat elején, tehát fogadd el a helyzetet és majd találkoztok később!
2013. nov. 17. 12:22
4/5 anonim válasza:
Simán lehetséges.
Én csak mezei biológiát tanulok, és nekünk is van, hogy szombaton be kell mennünk zh-t írni, mert nem tudtuk berakni a rendes órarendbe. És még én sem tudok sűrűn, csak heti max. 1-2 szer (leszámítva az órák közötti gyors kávészünetet a suli büféjében), akkor is találkozni az urammal, mert tanulnom kell (az uram meg orvosis, szóval dupla szívás :DD ).
Ha ő kezdeményezett, akkor nem hinném, hogy csak lerázás lenne.
2013. nov. 17. 13:11
5/5 anonim válasza:
Igen, ha valaki komoly egyetemre jár és komolyan is veszi akkor nincs ideje. Főleg az orvosi ilyen, orvosis barátaim októbertől kezdve, január végéig tanulnak. Nagyon kevés idejük van, ezt el kell fogadnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!