Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen már? Csak kifogás?
Barátommal már lassan egy éve együtt vagyunk. Régebb úgy volt,hogy napközben suliban találkoztunk amennyire a szünetek engedték, de ugye ez nem valami sok idő még beszélgetésre sem, így este felhívtuk egymást mikor mennyi időnk és téma volt. Hétvégente elég ritkán találkozunk,tehát nincs sok alkalom úgy rendesen kettesben lenni.
Közben voltak kisebb nagyobb veszekedéseink, és a telefonálgatás elmaradt.
Kérdeztem tőle,hogy ezután így lesz, nem fogunk telón beszélni?
Erre azt mondta, hogy nem tud, mert most otthon vannak a szülei,és úgy nem tud.
(eddig dolgozni voltak a szülei,több ideig nem voltak otthon, de ha mégis olyankor kiment)
Na most tudom, hogy nem ácsoroghat kint, napközben együtt van a szüleivel,este külön alszik, de ugye van 3 szobájuk + konyha/fürdő, nem hinném, hogy mindenhol hallanák a szülei a beszélgetést.
Szerintetek ez az egész csak kifogás erre?:/ 18évesek vagyunk.
Elképzelhető, de amúgy nekünk is nagy házunk van, emeleti szinttel is, de mégis annyira nyitott, a szobám fala meg vékony. Én sem szeretek telefonálgatni, ha itthon vannak az ősök. :)
Szóval meg kéne kérdezni egyenesen, hogy ez miért van? Az őszinteségbe senki sem halt még bele :)
Nem a kommunikációval van a baj, mert én kérdeztem tőle, hogy miért nem akar, mi lenne ha mégis...de mindig azt mondja,hogy otthon vannak a szülei.
Ja és mikor utoljára kérdeztem,hogy már sosem fogunk? Erre ő: majd ha a szülei nem lesznek otthon.
De ha valaki vágyik a másik társaságára, akkor nem arra törekszik,hogy megoldja? Legalább egy ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!