Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok műveletlen, unintelligens srácnak miért van barátnője, ha nekem nincs?
"Mert az ELEJÉN minden fiú normálisnak indul"
Igen ezt nevezik önmarketingnek és pont ennek nem kéne bedőlni.
Am ez mind 2 nemre erényes senki sem azzal indít h bocsi de trehány vagyok, lusta meg fb függő...
"Igen ezt nevezik önmarketingnek és pont ennek nem kéne bedőlni.
Am ez mind 2 nemre erényes senki sem azzal indít h bocsi de trehány vagyok, lusta meg fb függő..."
Nem tudod kiszűrni. Néha képmutatás, máskor akár őszinte is lehet, hogy a szerelem hevében a legjobb oldalukat mutatják a másiknak, több dolgot elnéznek, kölcsönösen szeretik még a hibákat is a párjukban. Aztán 1-2 év múlva lecsitulnak a hormonok és annál önzőbbek lesznek, annál jobban megutálhatják egymást.
Persze nem feltétlen van így.
nem értem az elején mi volt az a sok felháborodás.. leírtál két tényt, több az ismeretlen dolog mint amit ők ismernek, tehát egyáltalán nincs igazuk.
válasz: ha megnézzük arányában (véleményem szerint) a "műveltebb" emberekből kevesebb van, és lányokat annyira nem szokta érdekelni ha egy fiú rendes... de szerintem azért az ész, meg műveltség is elég fontos. külső sem mindegy, persze egy átlagos, okos srác még mindig jobb, mint egy átlagos kinézetű, viszont agyilag 0 ember.
tehát külső, ész, és személyiség kell mindenhez, nem elég az ész (legalábbis a többségnek)
nem szokta érdekelni a műveltség, ha egy fiú rendes velük*
bocsi, előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!