Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha külsőleg megundorodtam a barátomtól?
Bocs, de tényleg veled van a gond. Egy egészséges ember vágyik a szexualitásra, nem taszítja.
Mindazonáltal egy ápolatlan embernél kevés rosszabb van. Azon ráadásul BÁRKI tud segíteni: körömvágás, tusolás a dolog előtt, miegymás. Ha valaki ilyen igénytelen, az ne szexeljen szerintem a 21. században.
Szerintem kérdező neked magával a szexualitással van bajod. Lehetséges, hogy aszexuális vagy, és azért undorodsz ennyire a barátodtól, mert ő már kívánná a szexet, de te nem, és a kényszerítés hatására vagy tőle ennyire kibukva. Ezen nem segít pszichológus, mert ez nem betegség. Inkább azt kéne elérni, hogy elfogadd hogy esetlegesen ez a helyzet, és megtanulj vele együtt élni. Az ennyire erős mástól való függésedet viszont tényleg kezeltesd, mert ebbe bele fogsz hosszú távon bolondulni.
Azt pedig maximálisan megértem, hogy egy ápolatlan, gusztustalan emberrel nem akarsz lefeküdni. Sajnos ott rontottad el, hogy ezek olyan dolgok, amikre a 2 év alatt már többször is felhívhattad volna finoman a figyelmét, nem kellett volna tűrnöd. De a srác se foglalkozhat sokat veled, ha ennyire vak és ennyire nem látja hogy 2 éve hányni tudnál tőle, és erre föl még ki is jelenti hogy szex lesz.
#3 Akkora baromságot írtál, hogy az valami hihetetlen. Az a szegény srác nem tehet róla, hogy a csaja titokban undorodik tőle. Hiszen ő azt hiszi, hogy szereti.
Kérdező! Te pedig első lépésként hagyd ott ezt a srácot. Hogy lehetnél együtt olyan emberrel, akihez nem vonzódsz?? Meg amúgy is, eleve beteg vagy, ha képes voltál eddig is az undorod ellenére akármilyen testi kapcsolatba belemenni. Legyetek csak barátok. És ha úgy érzed, egyetlen sráccal se kívánod a testiséget, akkor tényleg vizsgáltasd ki magad.
hát ha jársz "agyturkászhoz" (hogy ilyen viccesen fogalmazzak én is..)
és ekkora gondok vannak veled akkor ideje keresni k_rva gyorsan egy másikat mert a mostani lófaszt sem ér...
azért mert valaki pszichológus nem jelenti azt, hogy jól is végzi a dolgát, ráadásul egy vagon dologra lehet és érdemes specializálódniuk nekik...
és ha te pont egy tökkel ütöttet fogtál ki akkor kb olyan mintha nem is járnál terápiára.
konfrontálódj.
mondd el a palidnak, hogy te lelkileg nem állsz készen a szexualitásra lehet, hogy még az intimitásra sem és keresni szeretnél egy másik terapeutát akivel megbeszélnéd ezeket a dolgaidat.
a palid megérti majd és türelmesen kivárja a dolgot. (ez lenne a normális)
valamint közöld vele, hogy higiéniai elvárásaid vannak irányában aminek nem ártana megfelelni különben rövid úton búcsút mondasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!