Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te az ideálja vagy a párodnak külsőleg?
Figyelt kérdés
Mármint hogy nem csak simán tetszel neki,hanem pont az ideálja vagy.2013. aug. 13. 09:53
2/10 anonim válasza:
# 1
Szerinted kit érdekel? Nem ez volt a kérdés.
3/10 anonim válasza:
Mert te most a kérdésre válaszoltál, de tényleg. Zsenikém...
4/10 anonim válasza:
Nem, mert nem én vagyok számára külsőleg az álompasi, de neki nem ez a fontos és azért vagyunk együtt mert tényleg szeretjük egymást.
5/10 anonim válasza:
igen, hála az égnek, oda vissza meg van ez.
6/10 anonim válasza:
Igen, sokszor meg is jegyzi. Jólesik, de néha már kellemetlen hallgatni, főleg, hogy valójában nem tartom magam valami nagy szépségnek. Valószínűleg a szerelem, a rózsaszín köd teszi.. :)
7/10 anonim válasza:
Igen az vagyok, fekete haj magas,vékony ,formás ez az ideálja.
8/10 anonim válasza:
Nem. Mindig magasabb udvarlói voltak. Így még értékesebb a sikerem.
De minden másban az ideálja vagyok. Szereti, ha egy férfi nincs elhízva és van rajta egy kis izom.
Ha jobban belegondolok, lehet, hogy én vagyok legközelebb az ideáljához.
9/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Ő nekem viszont nem egészen, de nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!