Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek odabújni a páromhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek odabújni a páromhoz, mert félek, hogy visszautasít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem a szexről van szó hanem arról, hogy este tv-zés közben a mellkasásra tenném a fejem vagy ilyesmi. Mi van velem?
2013. nov. 16. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

'lehet meg is kerdezne' edes jo istenem, hany eves vagy, 14? mert ha felnott no letedre ennyire keptelen vagy magadat kifejezni, ott valami sulyos baj van.

megis, mi van akkor, ha megkerdezi? valaszolni sem mersz? megver, ha valaszolsz? nem tudom ep esszel felfogni, hogy mi ebben annyira rettenetes vagy szegyellnivalo.

2013. nov. 16. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha pár hete lennétek együtt, akkor még megérteném, hogy esetleg attól tartasz, elijeszted a túlzott közeledéseddel, de mivel a házasság témakörben tetted fel, csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan bújj oda, és amúgy meg nyisd ki a szád úgy általában, és beszélj a vágyaidról, elképzeléseidről, mert ha már egy ilyen egyszerű és természetes dolgot sem mersz megtenni, mint az odabújás, nagyon egyoldalú irányba fog elmenni a kapcsolatotok, és nem a párod hibája lesz.
2013. nov. 16. 19:47
 13/23 A kérdező kommentje:

Neki nagyon rossz sorsa volt, ezért nehezen fejezi ki az érzéseit.

Beszélgettünk régen ilyesmiről és elmondta, hogy nem tudja, hogyan kezelje ezeket a dolgokat mert neki ilyesmiben nem volt része. Két komoly kapcsolata is tönkrement és hosszú idő múlva lett csak kapcsolata velem.

Amúgy négy éve vagyunk együtt, de nekem hiányzik, hogy valakihez csak úgy odabújjak.

2013. nov. 16. 19:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Én keresnék mást.. és megmondanám neki,hogy bocsi,akármilyen nehéz sorsod is volt,én vágyok szeretetre.
2013. nov. 16. 19:57
 15/23 anonim ***** válasza:
akkor bujj oda. ha nem mukodik, a hazassag sem fog mukodni, egy szociopataval nem lehet egyutt elni. menjetek el parterapiara, vagy pszichologushoz, mert ez nem normalis allapot.
2013. nov. 16. 19:59
 16/23 anonim ***** válasza:

Lehet hülye ötlet, de mi lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy odabújhatsz-e hozzá?

Egyébként szerintem elég nagy gáz, ha 4 év alatt nem voltál képes annyira elengedni magad ebben a kapcsolatban, hogy egy hozzábújás miatt ne görcsölj ennyire és írj ki miatta kérdést...

Igenis beszélgetnetek kellene ilyen dolgokról.

2013. nov. 16. 20:04
 17/23 A kérdező kommentje:

Szerintem neki nincs igénye ilyesmire.

Néha megpuszil, főleg elalvás előtt, aggódik értem stb.

2013. nov. 16. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki nincs, de neked van! Szóval beszéljetek róla!
2013. nov. 16. 20:06
 19/23 anonim ***** válasza:

16-os!! :D

"Lehet hülye ötlet, de mi lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy odabújhatsz-e hozzá?"

Nem lehet hanem biztos hogy hülye ötlet!! :D

2013. nov. 16. 20:36
 20/23 anonim ***** válasza:
csak jelzem, ez nem hazassag. lehetoleg azelott oldjatok fel ezt az ellentetet, mielott gyerekeitek lesznek. igy vagy ugy, de ez nem normalis allapot, de csakis ketten tudjatok megoldani. ha o erre nem hajlando, valjatok szet, mert ez a kapcsolat egyszeruen mukodeskeptelen.
2013. nov. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!