Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig elutasítanak a pasik, már a külsőm alapján egyből, akkor nagyon ronda lehetek?
Figyelt kérdés
Nálam nem nagyon próbálkozik senki, csak néha pár szexre kiéhezett, csúnya férfi. Én meg nem egyéjszakás kalandot akarok. Ezért mindig én nézek ki magamnak valakit, akinél kezdeményezek, de sorra elutasitanak, egyből ha meglátnak, ha csak képen látnak akkor is. Pedig én úgy látom, hogy vannak nálam csúnyább nők a világon..illetve eddig azt hittem. De kezdek ráébredni, hogy én a képzeletbeli rangsor legalján helyezkedek el a férfiak reakciója alapján. Ebbe hogy lehet beletörődni? Tudom hogy nem ebből áll az élet, boldogságot találhatok másban is nem csak a férfiakban, de mégis nehéz elfogadni.2013. nov. 16. 17:35
13/23 anonim válasza:
:O egyáltalán nem vagy csúnya, sőt. nem tudom eddig kiket fogtál ki de nagyon furcsa.. szerintem 10-ből 9 férfi egyből lecsapna rád. most is biztos kaptál vagy 20 pm-et.
14/23 anonim válasza:
Mivel veled semmi baj sincs, ezért gondolom neked vannak túl nagy elvárásaid.
15/23 A kérdező kommentje:
Pedig nincsen semmi nagy elvárásom, se külsőre, se nem hajtok gazdag férfiakra. Szerintem akiket kinézek magamnak ők teljesen átlagosak.
2013. nov. 16. 17:53
16/23 anonim válasza:
Akkor mutass egy képet egy neked tetsző átlagos pasiról.
18/23 anonim válasza:
Hát ez a link szerintem nem illlik a leíráshoz tuti, h kamuzol....így tanácsot se adok
19/23 A kérdező kommentje:
Mi okom lenne kamuzni egy ilyen témában? Örülnék neki ha vicc lenne amit leírtam, de nem az. :/
2013. nov. 16. 18:35
20/23 anonim válasza:
Nagyon szép vagy. Most már biztos, h azért utasítanak vissza, mert csak a tökéletes külsejű pasik érdekelnek, ők pedig v foglaltak, v nagyon nagy náluk a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!