Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Van egy fiú akit agyon szeretek és nagyon tetszik, két hete hétfőn nagyon jól elvoltunk aztán délután rajzszakkör után elmentünk a srácokkal a játszótérre a szokásos helyre ahol lógni szoktunk. Aznap délután a barátnőm elmondta a fiúnak hogy nekem tetszik ő és megkérdezte tőle hogy tetszek e neki ? Erre ő azt felelte hogy tetszek neki csak nem akarja a barátságunkat tönkretenni ezzel. Azon a héten tök furán viselkedett meg minden. Kérdeztem barátnőmet hogy beszélt e vele valamit, azt mondta igen és hogy sinen vagyunk . É erre megörültem. De a múlthéten nagyon bunkó volt. Velem és mindenkivel. pénteken volt osztálybuli. Táncolt mindenki mindenkivel. Jó volt . körbe áltunk meg minden és 2 ember bement a körbe táncolni mindenki táncolt mindenkivel csak ő meg én nem egymással. Ő pedig direkt felkérte többször is táncolni azt a lányt akibe régen szerelmes volt/tetszett neki . Ráadásul egész este azzal a lánnyal táncoltam szóval mikor táncoltam a barátnőmmel akkor mindig odament és felkérte táncolni az orrom előtt!!
Szerintetek mit csináljak hogy visszaszerezzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!