Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezektől az online társkereső oldalaktól vajon hány normális pasi megy teljesen tönkre idegileg? Nem undorodtok még tőlük?
Figyelt kérdés
Hamis reményt nyújtanak nem valók másra. Csak idejét és az energiáját cseszi el az ember. A nőknek pofonegyszerű dolguk van, ha normális pasit keresnek, mert felrakják magukat egy társkeresőre és egyből ostromozzák őket a férfiak, könnyen meg lehet állapítani pár levélváltásból, hogy ki az aki nagy valószínűséggel megfelel nekik. De egy pasi az hogy a francba találja meg az igazit mégis? Van egy csomó lány fent, de nem tudom meg, hogy milyen a személyisége amíg nem írsz nekik. Sok helyen ez pénzbe kerül és nagy valószínűséggel eredménytelen maradsz. Örülsz ha egyáltalán válaszolnak. 10x annyi időt meg energiát emészt fel és a végén meg érzelmileg teljesen kikészűlsz, kiégsz. Már a tudattól is elmegy az ember kedve az egésztől. Rengetegen írtak már ide, hogy kiábrándultak teljesen az egészből. Mégis mi a jó francót lehet csinálni? Elkorcsosult teljesen a társadalom.2013. nov. 16. 07:49
11/12 anonim válasza:
Én nem társkereső oldalon ismerkedek. Jó van 1 amin fent vagyok de nekem mondjuk egy régebben bejött. Az igaz hogy a sokadik lány után megtaláltam azt aki legalább vissza is írt sőt jártunk is elég sokáig. De ezek az oldalak tényleg csak a semmiért vannak, jó vannak rajta normális emberek is meg nagy ritkán hajlandóak is visszaírni, de már tényleg kár lenne ezekre alapozni mert rengeteg ismerősöm csalódott már ezekben, lányoknis nem csak fiúk.
12/12 anonim válasza:
Drek, rendben találkozzunk. Fogalmam sincs ugyan ki lehetsz de már csak azért is teszek egy próbát hogy kideritsem :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!