Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap ilyenkor már barátnőm lesz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 00:12
1/10 anonim válasza:
Sajnos nem. Egyszer én is megkérdeztem itt, aztán mégsem lett.
4/10 anonim válasza:
"amit az emberi elme el tud hinni az meg is tudja valositani"
de ... persze azert cselekedni is kell :)
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, van már barátnőm.
2013. nov. 15. 17:50
7/10 A kérdező kommentje:
Koncentráltam erősen.
2013. nov. 15. 21:34
8/10 anonim válasza:
Szerinted így nekem is sikerülhet?
9/10 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2013. nov. 15. 23:49
10/10 anonim válasza:
4 és vagyok ismét :)
én szentül hittem és meg voltam győződve hogy összejön, majd mikor elhívtam egy randira nem válaszolt, ...
most teljesen nem tudom mit tegyek tönkre vágta a hitemet...
ha meg ma este válaszolna akkor holnap este nekem is lenne egy gyönyörű és nagyon okos barátnőm.... ebben olyan erősen hittem , hogy dejavu szerű előérzetem is volt az elmúlt napokban a közös jövőnkről
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__50491..
szerintetek ha erősen koncentrálok nekem is össze jöhet holnapig ? (a lépeseket megtettem mar csak a lányon múlik , hogy el akar jönni a randira )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!