Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolat! Anya nem enged minket talalkozni, mit tegyek?
17 eves vagyok es van egy 19 eves baratom. 9 honapja vagyunk egyutt, en nemetorszagban lakom, o magyarorszagon. Aprilisban koltozik ki ide.
Nyaron nalam volt 1 honapig, oktoberben voltam nala 3 hetet de volt egy kis zurzavar a hazautammal (november 2.-an jottem volna vissza, de unnep volt es nem mentek a vonatok, ezert 1 hetet igazolnia kellett anyanak a suliban) nagyon haragudott ram ez miatt.. Decemberben is szeretnek a baratommal talalkozni, de anya nem akar engedni hozza, pedig tudja, hogy biztonsagban voltam es jol ereztem magam, csak az ut... Hogy beszeljem ra? Ilyen teren elvesztette a bizalmat, szeretnem visszaszerezni.. Ha leulok vele beszelgetni rogton ravagja, hogy nem mert oktoberben is mi volt.. Minel hamarabb megkene vele beszelnem, mert a vonatjegyet lekell foglalni. Tanacsok? Nagyon ketsegbe vagyok esve, igyis olyan ritkan talalkozunk! Mivel lennek ra hatassal?! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!