Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeznétek az exetek ha úgy éreznétek a tanácsa nélkül nem boldogultok?
Egyszerűen csak kérdezd meg.
De a routeredet más is bekonfigolja, az még nem űrtechnológia.
Kedves első, várom az ötleteket, hogyan kérdezzem meg az egész országot egy olyan dologban amit előzőleg látni, mérni kellene! Ő tudja mi a szitu azért gondoltam rá :)
Szerintem meg az a szánalmas aki azt se tudja mi a pontos szitu de már itélkezik.
Nem kereshetek szakembert a neten mivel olyan problémám van amit LÁTNI KELLENE. Senki sem teledoki te szerencsétlen!!
Az olyan lenne mint megkérni egy csillagászt, hogy a föld alól kutassa a csillagokat.
Nagyon úgy tűnik, hogy ez inkább egy ürügy, hogy újra felvedd vele a kapcsolatot. Szerintem ha már tényleg elmúltak az érzések a részedről és nem váltatok el haragban, írd meg, hogy szeretnéd, ha beszélőviszonyban maradnátok.
Ha ő is így látja jónak, akkor kérhetsz segítséget a műszaki problémában, ha nem, akkor inkább hívj egy szerelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!