Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy a nőknek bunkó fiú kell?
Nem hisszük,hanem ezt látjuk és tapasztaljuk.Ha megnézed a nők nagy részét,ilyenekkel vannak együtt,meg magamutogató hülye gyerekekkel.
Engem mondjuk nem érdekel,mert én soha nem leszek bunkó csak azért,hogy legyen valakim.Ha engem akar valaki,akkor úgy szeressen ahogy vagyok.Én mindig is maradok normális gondolkodással,udvarias és figyelmes srác.
"Én mindig is maradok normális gondolkodással,udvarias és figyelmes srác."
Ez oké, de legyél mellé határozott és magabiztos is.
Egyrészt mert tényleg van sok nő, aki szinte mindent eltűr a párjának "de hát aaaaannyira szeretem, hátha megváltozik" címszó alatt.
Másrészt van egy olyan jelenség is, hogy a férfiak könnyen rásütik a határozottabb, lazább, talpraesettebb, extrovertáltabb férfitársukra, hogy bunkó, főleg ha az válogathat és válogat is a nők közt.
Mikor megismertem a férjem, aki szintén ilyen típus, elég sok pasi ismerősöm próbált róla lebeszélni. Őt is bunkónak titulálták és biztosítottak róla, hogy nem fogok neki kelleni, csak szórakozik velem. Ellenben próbáltak rábeszélni egy-egy szerényebb, visszahúzódóbb, élhetetlenebb udvarlómra, hogy közülük válasszak, mert ők biztos rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!