Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy a nőknek bunkó fiú kell?

Figyelt kérdés
Persze sok nő van viszonylag bunkó egyedekkel, de ebből hülyeség lenne arra következtetni, hogy azért vannak velük a nők, mert bunkók. Valójában fordítva van: azért lehetnek bunkók, mert jól néznek ki, így is jut nő nekik, akkor meg minek finomkodjanak...
2013. nov. 14. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy csak a jól kinéző fiúk bunkók. Egyébként meg sok lánynak pont azért kell bunkó, mert ő is annyira naiv (vagy kimondottan ostoba), hogy a határozottságot összetéveszti a bunkósággal. Ösztönösen vonzódnak a határozott, "vagányabb" srácokhoz (egyrészt mert genetikailag kódolva van, hogy az ilyen emberek valószínűleg jobb örökítőanyagot tudnak átadni, jobban meg tudják védeni a családot stb., másrészt mert ugye az izgalmasabb, mint egy talpnyaló "jófiú"), amivel önmagában nincs baj. A gond ott kezdődik, ha valaki összekeveri a bunkóságot és a határozottságot. És arról se feledkezzünk el, hogy az ilyen bunkók rendszerint nagyobb önbizalommal rendelkeznek (vagy csak nagyon jól eljátsszák), jobb a "beszélőkéjük", és hamarabb bejutnak a bugyiba. Csak meg kell nézni, hogy pl. egy iskolai osztályban melyik srác a népszerűbb a csajok szemében: a csendesebb, magába zárkózó, jól tanuló vagy a vagányabb, nagyszájúbb. Tudom, a második típus nem feltétlenül bunkó, de közel van hozzá, és azzá is válhat. Az értelmesebbek nyilván hosszabb távon gondolkodnak, vagy ha nem is, de miután megjárták egy bunkóval, képesek változtatni, és a továbbiakban már nem egy bunkóval állnak össze. Akik meg mégis... Azok csak maguknak köszönhetik.
2013. nov. 14. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem hisszük,hanem ezt látjuk és tapasztaljuk.Ha megnézed a nők nagy részét,ilyenekkel vannak együtt,meg magamutogató hülye gyerekekkel.

Engem mondjuk nem érdekel,mert én soha nem leszek bunkó csak azért,hogy legyen valakim.Ha engem akar valaki,akkor úgy szeressen ahogy vagyok.Én mindig is maradok normális gondolkodással,udvarias és figyelmes srác.

2013. nov. 14. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:

"Én mindig is maradok normális gondolkodással,udvarias és figyelmes srác."

Ez oké, de legyél mellé határozott és magabiztos is.

2013. nov. 14. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert így van. Pont a nők azok, akik összekeverik a bunkóságot a határozottsággal.
2013. nov. 14. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem lány barátaim mondták amikor 1 barátnőjüket próbáltam felszedni hogy legyek kicsit paraszt, kicsit bunkó és tökéletesen bejött, de nem minden nőnek kell csak ezeket könnyebben megjegyezzük
2013. nov. 14. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyrészt mert tényleg van sok nő, aki szinte mindent eltűr a párjának "de hát aaaaannyira szeretem, hátha megváltozik" címszó alatt.

Másrészt van egy olyan jelenség is, hogy a férfiak könnyen rásütik a határozottabb, lazább, talpraesettebb, extrovertáltabb férfitársukra, hogy bunkó, főleg ha az válogathat és válogat is a nők közt.

Mikor megismertem a férjem, aki szintén ilyen típus, elég sok pasi ismerősöm próbált róla lebeszélni. Őt is bunkónak titulálták és biztosítottak róla, hogy nem fogok neki kelleni, csak szórakozik velem. Ellenben próbáltak rábeszélni egy-egy szerényebb, visszahúzódóbb, élhetetlenebb udvarlómra, hogy közülük válasszak, mert ők biztos rendesek.

2013. nov. 14. 20:27
 17/17 anonim ***** válasza:
A 11-es válaszadó mindent leírt...
2013. nov. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!