Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amin a párotokkal összevesztetek és hogyan kezdődött? Mennyi idő kellett, mire túltettétek lelkileg magatokat a dolgon?
Tegnap este volt egy nagy vitánk, és nem hagy nyugodni, pedig már kibékültünk..
Az egész úgy kezdődött, hogy amikor vártuk a buszomat, hívta az egyik közös haverunk, én tudtam hogy megint kocsmázni akarja hívni, ezért megkértem hogy ne vegye fel.
Amikor elköszöntünk egymástól, azt mondta, hogy ne hívjam fel, mert pihenni fog, majd fél 9kor beszélünk. Nekem itt kezdett gyanús lenni a dolog, de nem szóltam róla. Fél 9kor hívott is ahogy mondta, és "véletlenül" rákérdeztem hogy na, milyen volt kocsmázni??
Itt teljesült be az a női megérzés, amitől féltem.. Igazam volt! Egyszerre elkezdett mentegetőzni és hogy szólni akart róla, de nem tudott meghatni. Rohadt nagyot csalódtam benne, azért mert nem mondott igazat. Egyszerűen nem tudtam mit mondani neki, még annyit sem, hogy nem haragszom.. Csak sírni tudtam.
Fél órán keresztül veszekedtünk telefonon, aztán leraktuk.. Később felhívott, addig én szétbarmoltam a szobámat, ma reggel pedig kiderült, hogy véresre verte a kezét mert megbántott.
Ahogy mondtam kibékültünk, de este óta ha lejátszódik ez a fejemben, összeszorul a mellkasom, és könnyes lesz a szemem. Megbocsájtottam neki, de nem tudom annyiban hagyni. Nehezen bíztam meg benne, pedig nélkülem szinte sehova sem ment (bulikra gondolok..) de ezt a mai napig nem tudja. Reggel is amikor mondtam neki hogy elmegyek hozzá munka előtt, úgy mondta mintha nem örülne neki, de közben a szemei mosolyogtak amikor meglátott.
Veletek volt már hasonló? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!