Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A dühkitöréseim elrontják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dühkitöréseim elrontják a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
A párommal több mint egy éve együtt vagyunk s mivel hangulatingadozásaim (öröklött, orvos által igazolt) és dührohamaim vannak, elég gyakran összeveszünk. Én, mint a menyasszonya, nem szeretném állandóan kiborítani, nem tudok mit tenni, hogyan csillapíthatnám le magam, pszichológushoz meg pénzért nem tudok járni, mert anyagilag nem engedhetem magamnak - illetve a vőlegényem sem. A kapcsolatunk ettől eltekintve tökéletesen működik, imádjuk egymást, mindent megbeszélünk - még ezeket is. Csak hát ugye, mindenkinek véges a türelme. Emiatt még félek, hogy rám is un és esetleg megcsal, mert ilyen vagyok s mert a munkám miatt csak esténként találkozunk, így legrosszabb esetben minden másnap lefekszünk, viszont ő mivel szexmániás, a napi 4-5 lenne a megfelelő - de ezt ő magának "megoldja". Lényeg a lényeg, hogy félek, hogy elveszítem és az álmaimban is elég gyakran összeveszünk vagy épp máshoz fordul az öröméért. Szóval nem szeretném elveszíteni, mert ő álmaim férfija s két éven belül a gyermekeim apja is lesz, amint összeházasodtunk.
2013. nov. 14. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Ugyanilyen "betegségem" van mint a kérdezőnek, és tapasztalatból mondom hogy egyik felsorolt módszer sem segít. Aki nyakon öntene vízzel annak ott helybe nekimennék az első tárggyal ami a kezembe kerül, a megkúrás sem jó mert ilyenkor baromira ez az utolsó amire vágyik az ember és vagy verekedés lenne belőle, vagy erőszak. Az meg nem játszik, hogy változtass magadon, attól még az érzés ugyanúgy megmarad, max elnyomja magában az ember amitől még gyorsabban ketyeg az időzített bomba. Ehhez terápia kell, állíthat itt sok lángész amit akar, az igenis segít. Nem pszichológus, meg nem gyógyszerek, vannak kimondottan erre szakosodott terapeuták. Elmúlni nem fog teljesen, de jobban fogod tudni kontrollálni. Egyébként nem jókedvéből csinálja ezt az ember, és tény, hogy a hajlam önmagában nem jelent semmit, ha nincs valami ami kiváltsa. Annak is érdemes lenne utána nézni, és amennyire lehet próbálni kiiktatni.
2013. nov. 14. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Mi - legalábbis én biztosan - itt nem az elnyomásról beszéltünk, hanem önterápiáról. Megismered magad, megérted, hogy ilyenkor mi zajlik le benned, és utána tudod kontrollálni. Ugyanazt csinálod, mint egy terapeuta, csak éppen saját magad. Ha pedig nem sikerül, akkor valóban célszerű a szakemberi segítséget igénybe venni.

Amiről én beszéltem az az, hogy nem szabad ilyenkor a kukába dobni a felelősséget, és nyugodt lelkiismerettel sodródni az árral, mint egy darab kő, mondván én nem tehetek róla. Ugyanígy a terapeuta is csak abban segít, hogy utakat mutat, amiken elindulsz, nem pedig felír egy gyógyszert, amit be kell szedned és meggyógyulsz (kivéve persze, amikor igen, de az nem gyógyít meg, csak elnyomja a tüneteket).

2013. nov. 14. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Persze, pont egy idegbeteg nőt szeretnék feleségnek, meg pláne a gyerekeim anyjának. Pláne, hogy továbbörökítheted, s akkor a dilinyón nő mellett lesz 1-2 hisztériás gyerek, még mit nem. Bolond az az ember, aki nem csak kúrásra használ téged.
2013. nov. 14. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Előző: engedd meg, hogy gratuláljak! Megérettél egy féltéglára...
2013. nov. 14. 20:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mérhetetlenül sok segítséget!! :-) A bunkóknak meg a semmit.
2013. nov. 15. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia

Van fejlemény esetleg?

2022. jún. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!