Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jobban érzem magam ha nem csak kettesben vagyunk a barátommal?
Tipikus sajnos. A fiú szerintem csak arra kell neked.
Ja meg ha nem anyukáddal vagy akkor is ő jár a fejedben és róla beszélsz a barátodnak mi? Ismerem ezt. Én ezért hagytam ott egy lányt mert már nembirtam hogy nem tud kettőnkel foglalkozni csak az anyjáékkal.
szerintem itt másról van szó nem arról amit az elözö irt .... mennyi ideje vagytok együtt???
csakmert nekem az elején volt ilyen hogy jobban szerettem társaságban lenni mint kettesben , de ez azért volt mert akkor még nem nagyon tudtam megnyilni elötte, gátlásos voltam és nem tudtam vele normálisan beszélgetni ..és mikor mások is ott voltak akkor legalább nem csak rám figyelt igy nem volt olyan ciki.. bár nemtudom ,lehet hogy nálad teljesen másról van szó...neked kéne megmagyaráznod h miért nemérzed magad olyan jól mikor kettesben vagytok..
Ott az a "de" a mondat végén!!!!!!!!
Most akkor jól elvagytok, vagy mégsem?!
Egyébként meg nem baj, ha szeretsz a szüleiddel lenni, a baj, hogy a sráccal nem szeretsz annyira kettesben lenni... Ha a barátod ebből nem csinál problémát, akkor nem értem miért rágódsz ezen...
jól elvagyunk, csak jobb ha a barátaim is ott vannak...
szóval házibuliban sokkal jobb vele mintha csak ugy átjön.. Ugy is jó de jobb társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!