Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan velem? (bővebben lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velem? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Szóval több mint egy évig voltam az előző barátommal.Megromlott a kapcsolat,és megismerkedtem egy fiúval, akivel megcsaltam.(igen elég undorító dolog tudom)és akkor előzőt dobtam, és vele elkezdtünk járni. Ő 2 hétre rá megcsalt. elvileg nagyon be volt rugva...buliba történt...mondjuk csak egy csók, de nekem az is ütős volt. Sokszor kért bocsánatot,és így szeret meg úgy.előtte (igen 2 hét alatt) én is éreztem h valamit érzek iránta.... de azóta h ezt elmondta, nem tudom.... rossz h miatta dobtam ( nem csak miatta,de ha ő nincs várok még)előzőt, erre előadja ezt.Igérgetett mindent, de egyszerűen nem érdekel a dolog :\ és olyan van velem, h votlam egy buliba (vagyis koncin) és ott nyomult egy srác, és nem is bántam volna ha lekap vagy vmi...gondoltam,nem érdekel ő megtette.... de azóta is ilyenek jutnak eszembe... egyre több fiú feltűnik a suliba...h jól néznek ki vagy ilyesmi...nem tudom mivan ilyenkor:\ nem akarom h az legyen hetente váltogassam őket:S meg lenne a hírem is. vagy tegyem azt h szakítsak, és várjak mit is akarok? ....
2009. nov. 17. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem váltogasd ennyire a pasikat mert abból mindig az jön h azt hiszik h te k**va vagy meg h kihasználsz minden pasit és gondolom ezt nem szeretnéd csak akk gyere össze egy pasival ha érzed iránta azt a lángolást :)
2009. nov. 17. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
épp ez az. tényleg éreztem a lángolást...abba a 2hétbe :\ de msot már nem tudom...és inkább mást keresnék...de persze h menne a ku.rvázás egyből:S na ezt nem akarom:S
2009. nov. 17. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Várj, várj amig eljön egy rendes srác..Hány éves vagy? Tudom, hogy nem jo egyedül, de ha nem akarod, hogy hired legyen, várj egy kicsit.

17/L

2009. nov. 17. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok. igen erre gondoltam én is h msot kicsit hagyom ezt a 'nagy pasizást' mert lehet h 1 éves kapcsolat után is kellett volna várni kicsit, nem egyből egy újba belemenni...:\ bár már nem is érdekel ő, szal könnyen el tudtam felejteni. szóval sztem ehhez sok köze nincs, max annyiba h nyugiba kéne legyek msot kicsit.
2009. nov. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!