Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, maximum hánygyerekes anyával ismerkednétek meg komoly kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
0 - nem kezdenétek komoly kapcsolatot gyerekes anyával
1 - max. egy gyereket még elviselnél
2 - max. két gyereket még elviselnél
x - három vagy több gyereket is elviselnél
Plusz hogy volt-e már ilyen tapasztalatotok?
2013. nov. 13. 20:54
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez így már csakugyan nem trollkodás. :)
2013. nov. 14. 08:48
12/19 anonim válasza:
x, mert lehet 1 vagy több gyerek is nőnek nem baj az 19/F
13/19 anonim válasza:
Ha már viszonylag nagyok a gyerekek (14+) akkor X. Ha kicsik, akkor egy se:/
14/19 kolosszus22 válasza:
Jó kérdés, nyilván alapból jobb pozícióból indul akinek nincs, de ha véletlen annyira megfogna a nő és nagyon szerelmes lennék, akkor nem lenne akadály a gyerek.
16/19 anonim válasza:
0 - Nem kezdenék komolyat gyerekessel.
Amúgy egyszer jártam egy gyerekes anyával, de csak szex kapcsolat volt az ő részéről is.
17/19 anonim válasza:
0 azaz nulla. (egy sima nullát visszadobott)
19/19 anonim válasza:
ha keresel annyit hogy eltudd tartani akkor felőlem lehet 5 is
én eltartom az enyimeket te meg a tieidet
max egy fedél alatt lakunk eggyütt szexelünk eggyütt fizetjük a rezsit ennyi
de hogy mind a hatot pl ruháztassam ajándékoztassam netán suli az nekem sok lenne meg nem csak nekem hanem másnak is :-o :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!