Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élsz, egyik ex bejelöl face-n. Mit teszel?
Párom azt mondja, hogy ne jelöljem vissza, mert rosszul esne neki. Az exxel kb 6 éve szakítottunk, azóta pár mondatot neten váltottunk, de azt is rövidre zártam. 2 éve gyereke is született. Egyébként nem volt semmi konfliktusa ezzel a csajjal, csak irritálja. Persze visszajelölés után letiltanám.
Mostani párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Soha nem volt olyan lépésem, amiért bizalmatlan kéne, hogy legyen felém.
Egyébként van fent neki is, nekem is több exem, de őt nem akarja az ismerőseim között látni.
Tudom hogy ez a kérdés kegyetlenül gyerekes, de kíváncsi vagyok, hogy erre hogy reagálna más, már csak azért is, hogy van e olyan lány aki ugyanilyen szituban megsértődne.
28N - 30F (Én vagyok az F)
Hát komolyan 12 évesen se voltak ilyen problémáim. Gyerekesség netovábbja. "Visszajelölöm, letiltom" meg priceless
De hogy értelme is legyen írni. Van fent exem ismerősként, nem töröltük egymást szakítás után. De így kb le se szarom szint. Szóval nem nézegetem a lapját stb. Ha beszélni akarnék vele akkor is tudnék ha nem lenne az ismerősöm, szóval tök mindegy az egész
Ha a barátom megkérne, hogy ne jelöljem vissza, vagy töröljem le, nem jelölném vissza, vagy letörölném.
Most vele vagyok, őt szeretem.
Alapból nem érdekel a facebook, hiába jelölgetnek ott be, attól még nem leszünk, húúú de jó ismerősök, tehát, ha találkoznék vele a "tesco-ba"..ráköszönök, oké..de nem kötelességem visszajelölni, mivel úgy sem fogok vele a facebook-on kommunikálni, sem pedig a tescoban.
23/N
Nincs exem így nem kell ilyenen gondolkoznom!
De szerintem a páromat se érdekelné ha visszajelölnék egy exet! Ennyire bízunk egymásba!
25/N
#2 vagyok: Nekem személy szerint az a véleményem, hogy nem helyes egy exet visszajelölni független egy új kapcsolattòl. Hogy miért? Mert õ a múltamban benne volt, és vmiért csak szakítottunk, annak pedig meg van az oka. Innenstõl kezdbe a jelenlegi életembe még a facebookon sem engedném be. Bàrmi rossz indulatú pletyka, kísértés, eltitkolt érzelmek, bosszúvàgy, zsarolàs stb stb eredhet ebbõl. És õszintén, én pedig nem szívesen nézegetném az exem új posztjait/képeit.
Akàr utàlom az exem, akàr nem, miutàn szakítottunk, nem engednék belàtàst nyújtani az életembe semmilyen szinten. Nem tartozik rà, ahogy az õ dolgai sem tartoznak ràm és kész. Attòl még nem vagyok vele bunkò tahò, normàlisan KELL viselkedni vele, mert így van, õ is egy ember, akivel még anno közünk is volt egymàshoz. Ennyi!
A "normális" exeim fenn vannak ismerősként, az egyikkel váltunk 2-3 havonta pár levelet, a másikkal talalkozom kb ugyanilyen gyakran.
A barátom is találkozott már az exével, lehet, hogy írnak is egymásnak néha. Nem tudom, annyira nem is érdekel, látszik, hogy csak én érdeklem és csak engem akar. Szerintem ez a normális, bocs.
23L, 32F
17.
Minek kapod itt fel a vizet, felsőbbrendűnek érzed magad?
Kiírtam egy kérdést, nem bántottam meg senkit, választ várok rá ennyi.
Leszarom hány éves vagyok, most alakult ki a helyzet, és kíváncsi voltam másokra.
Lehet hogy én meg a te problémáidon röhögnék, úgyhogy köszönöm az értékes hozzászólásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!