Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenjek?

Figyelt kérdés

1.5 hónapja járok egy csajjal,de a szülei ellenzik mivel fiatalnak tartják hozzám!én 21f ő 16l!és a lány azt szeretné,ha titokban együtt maradnánk!

szerintetek belemenjek?

én szeretem őt és ő is engem!

2009. nov. 17. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megtenném.
2009. nov. 17. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Már csak azért is, mert ez az egyetlen módja.
2009. nov. 17. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:

sztem csak akk ha már nincs más megoldás..

meg sztem ne a csaj menjen oda a szüleihez h szakítottunk,hanem ha a szülei nagyon erőltetik,akk mondja h oké,akk "szakít veled"..

2009. nov. 17. 19:18
 4/9 A kérdező kommentje:
hát a szülei eddig sem tudták,hogy mi együtt vagyunk!csak én mondtam,hogy ideje lenne megmondani nekik!
2009. nov. 17. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Én belemennék, ha minden más rendben van, azt meg ti tudjátok, a kor rendben is lenne, a nők 4 évvel érettebbek, az egy dolog hogy a különbség 5:) talán mégjobb. Idővel úgyis kiderül, és a szülei is belenyugodnak ha csak rajtuk múlik az akadály. A lány szüleire mondanám hogy gáz, ha nem csináltál semmi dúrvát. De ha fontosak vagytok egymásnak nem érdemes hagyni elveszni ilyen hibákon a dolgot.
2009. nov. 17. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Legutóbbi kommented még nem olvastam, így még az sem biztos hogy annyira gond lenne, beszélgessetek és idővel alakul, lehet nem is fog számítani ez a normális korkülönbség:)
2009. nov. 17. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Menj bele

Unokatesómmal ugyanez volt, és a végén, úgy megkedvelték a srácot ...

2009. nov. 17. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudod 16_évesen már még a gyámhatóság is azt mondja,hogy a gyerek ebben a korban már fiatal felnőtt és tudja kivel szeretné jól érezni magát"tehát a szülőnek nem áll jogába a gyermekét hátráltatni a boldogságában"!

Tömören ennyi és ha ez sem használ hát csak annyit tudsz tenni,hogy a szülei képébe vágod,"ha kihajítanak az ajtón, hát bemászok az ablakon,de vegyék tudomásul hogy mi akkor is egymáséi leszünk ha tetszik,ha nem"!

Ennek aztán már általába enyhülnek a szülők mert veszik a lapot,hogy nem tudnak mit csinálni ellene és ha ezt a tiltást továbbra is fenntartják akkor talán a gyerek megutálja őket

2009. nov. 19. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
maradj vele JÁTSSZ AZ ÉLETEDÉRT
2009. nov. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!