Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek?
1.5 hónapja járok egy csajjal,de a szülei ellenzik mivel fiatalnak tartják hozzám!én 21f ő 16l!és a lány azt szeretné,ha titokban együtt maradnánk!
szerintetek belemenjek?
én szeretem őt és ő is engem!

sztem csak akk ha már nincs más megoldás..
meg sztem ne a csaj menjen oda a szüleihez h szakítottunk,hanem ha a szülei nagyon erőltetik,akk mondja h oké,akk "szakít veled"..

Menj bele
Unokatesómmal ugyanez volt, és a végén, úgy megkedvelték a srácot ...

Tudod 16_évesen már még a gyámhatóság is azt mondja,hogy a gyerek ebben a korban már fiatal felnőtt és tudja kivel szeretné jól érezni magát"tehát a szülőnek nem áll jogába a gyermekét hátráltatni a boldogságában"!
Tömören ennyi és ha ez sem használ hát csak annyit tudsz tenni,hogy a szülei képébe vágod,"ha kihajítanak az ajtón, hát bemászok az ablakon,de vegyék tudomásul hogy mi akkor is egymáséi leszünk ha tetszik,ha nem"!
Ennek aztán már általába enyhülnek a szülők mert veszik a lapot,hogy nem tudnak mit csinálni ellene és ha ezt a tiltást továbbra is fenntartják akkor talán a gyerek megutálja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!