Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves magas beosztásban dolgozó, korábbi élsportoló vagyok. Két nő között kell választanom. Hogyan döntsek?
Egyértelmű, hogy kit válassz: a volt nejed! Az, hogy a volt nejed emberileg egy nagy nulla, gondolom nem kérdés. De azáltal, hogy te még ezek után sem verted ki az összes fogát abból a szájból, amivel más férfiak/fiúcskák fa-szát szop-kodja, te is lesüllyedtél az ő szintjére. Gyereket egyikőtök sem érdemel, talán te példát mutathattál volna nekik arra, hogy mik a helyes erkölcsök, de a hezitálásoddal az Isten színe előtt tett szent fogadalmatokat köpöd szembe. Sajnálom a gyerekeidet, helyes értékrendet tőled sem lát.
Azt a naiv kislányt meg küldd el hozzám, ő a történet egyetlen épeszű szereplője. Én anyagiakban és emberileg is meg tudom adni számára, amit egy 29 éves, általad is vonzónak titulált nő érdemel, te meg maradj csak a vén szajhád mellett, jobbat nem érdemelsz!
:))
Ez már nyilvános szappanopera lesz lassan,úgy látom...
Már csak a feleség szemszögéből kiírt kérdés hiányzik:),hacsak nem kamu az egész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!