Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 41 éves magas beosztásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves magas beosztásban dolgozó, korábbi élsportoló vagyok. Két nő között kell választanom. Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
20 éves házasságom során két gyerekem született, akiket mindennél jobban szeretek. Ők most 13 és 10 évesek. A házasságom harmonikusan működött egészen 2009-ig:akkor a feleségem szerelmes lett egy férfiba. Azért, hogy a családot egyben tartsam és a feleségemet visszakapjam, bármire hajlandó voltam: ajándékokkal halmoztam el, utazásokat kapott,nem kellett dolgoznia, családi ház építkezésébe fogtunk.... Időközben ez a próbálkozás minden pénzemet elvitte, anyagilag teljesen padlóra kerültem (korábban luxus életet tudtam biztosítani nekik). 2012 egyik délutánján újra arra mentem haza munka után, hogy a feleségem megbeszélte a gyerekekkel, hogy holnaptól két otthonuk lesz, mert ő újra talált magának valakit (egy huszonéves, korban sem hozzáillő kisfiút). Elköltözött, én pedig később találkoztam egy számomra kedves lánnyal. 29 éves, gyermektelen, szakmájában sikeres, vonzó nő. Gondoskodó, és elhalmoz a szerelmével, rajongásával. Olyan figyelmet és törődést kapok tőle, amit korábban még sohasem tapasztaltam. A szexuális életünk is olyan, amilyet álmodni sem mertem volna. Neki anyagiakban nem tudok már semmit sem nyújtani, igaz, ezt nem is várja el. Elfogadta a gyerekeimet és ők is a barátnőmet. Ezt a kapcsolatot viszont beárnyékolja a mai napig tartó válási és gyermekelhelyezési procedúra. Egyre többet vitázunk, mert a barátnőm türelmetlen, rosszul viseli a kialakult, nem egyértelmű helyzetet, és azt, hogy a feleségem a gyerekeket is felhasználva újra vissza akar költözni hozzám. A fiatal fiúcska hamar lelépett mellőle, most újra nálam próbálkozik. A bírósági tárgyalásunk dec. 4-én lesz, addig tiszta vizet kell öntenem a pohárba. Vissza kell fogadnom a hűtlen feleségem a család kedvéért vagy merjek belevágni az ismeretlenbe a barátnőmmel?

#válás #újrakezdés #döntésképtelenség #gyermekelhelyezés #próbálkozás #felrelépés #két nő közötti döntés #feleség visszatérése #házasság a gyerekek miatt
2013. nov. 13. 11:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

8+ A második nője aki gyerekestül elfogadta akkoriban lelépett tőle, a nő mellett ugyan olyan boldogtalan volt mint rég, és folyamatosan más nőkre is szüksége volt.

Ez az élet néz ki neked a "nagy" vacilálásodra.

2013. nov. 13. 11:31
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, hogy ezt gyerekként kell leírnom Neked, de Apát (44) is rendesen helyre kellett rakni válás után... (Anya (42) félrelépett folyamatosan egy pasi (59) miatt)

hasonlóak voltak a körülmények, én 12 voltam, amikor elváltak (van egy hugom, és egy öcsém is), ugyanúgy elment minden pénze, viszont talált valakit, akivel kölcsönösen szeretik egymást, a csajnak (37) van 1 gyereke, és mindenki kijön mindenkivel... erre tavasszal Anya bekavart, Apa hirtelen mindent vissza akart csinálni, a csaj is elköltözött egy időre, de tudtam, hogy beszélnek...

aztán egyszer, mikor Apával beszélgettünk, megpróbáltam elmagyarázni, hogy én pl. jövőre Belgiumba költözök, és az öcsém, meg a hugom is 6-8 éven belül valószínűleg "kirepülnek", akár tetszik, akár nem... akkor utána kivel akar élni? Anyával, akivel több, mint 5 évig az elhelyezésen, és a nevelésünkön veszekedett, vagy valaki olyat, aki újra éreztette vele, hogy milyen nyugodt, boldog körülmények között élni? nyilván a család az első, meg minden, de ami már megtörtént, az megtörtént, a gyerekeid jövőjét meg valahogy biztosítani kell, ezt vagy úgy megcsinálod, hogy közbe boldog vagy, és akkor utána is az leszel, vagy úgy, hogy nem

és gondolj picit magadra is: öregkorodban, nyugdíjasként, amikor egész nap otthon vagy, ki mellett üldögélnél szívesebben?

2013. nov. 13. 11:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez a hozzászólásod elég érdekesre sikerült:D
2013. nov. 13. 11:46
 14/35 anonim ***** válasza:

Szerintem először is tudjad azt, hogy mit akarsz.

Érzel-e magadban elég erőt arra, hogy 29 éves mostani barátnőddel közös jövőt építsetek fel, gondolom gyerekeket is akar? Ha nem, akkor csak rabolod az idejét. Ha érzel, akkor mellette van-e elég gazdasági erőd ahhoz, hogy meglévő gyermekednek is mindent biztosíts, ne csak a törvény szerint köteles minimumot.

Feleséged hűtlensége előtt mintaférj voltál-e, vagy a felséged hűtlensége is erkölcsileg menthető, ez utóbbi esetben még őt sem illik padlóra küldened.

Összességében ha mostani barátnődnek teljes életet tudsz biztosítani, miközben volt feleségeddel, gyerekekkel sem cseszel ki az szép lenne. Minden más esetben kicsit komplexebb a kép.

36F

2013. nov. 13. 11:47
 15/35 anonim ***** válasza:
@13: WTF?
2013. nov. 13. 11:48
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

Az egészet már az elején elszúrtátok. Abba most nem mennék bele, hogy milyen volt a kapcsolatotok, ezt így fél évtized távlatából már kár lenne boncolgatni, hogy miért lépett le feleséged, netán melletted nem érezte jól magát, vagy benne volt a hiba? Ami történt, megtörtént.

Amit viszont ezután csináltál, az a létező legostobább dolog volt, amit csak tehettél. Egy kapcsolatot nem úgy kell megmenteni, hogy mindenedet ráköltöd. Szerintem 41 évesen ezzel már tisztában kéne lenned. Attól, hogy megveszel neki mindent, elviszed egy csomó helyre nyaralni, hagyod, hogy anyagilag kihasználjon, még nem fog megszeretni, ugyanis nem az érzelmeidet mutatod meg ezzel, hanem a pénzedet. Ha pedig pénzzel veszel meg egy kapcsolatot, akkor így jársz, mint most.

Ez duplán ostobaság volt, mivel amellett, hogy őt csak ideig-óráig kaptad vissza, a pénzednek is búcsút mondhattál.

Az is kiderül az írásodból, hogy hajlamos vagy a túlzásokra. Egyik pillanatban még tökéletes a kapcsolatod, utána 2 mondattal meg kiderül, hogy mégsem?

Egy dolog viszont biztos: töketlen vagy. Feleséged lelépett, oké, megesik. Találsz egy másik nőt, akivel állítólag mindenben boldogok vagytok, erre nincs annyi vér a pcsödben, hogy megtartsd? Inkább engedni akarod a feleségedet, hogy visszatérjen? Egy valamire való férfi kiállna a szerelme mellett, és nem gyakorin kérdezősködne, mint egy tini, hogy most mit tegyen.

2013. nov. 13. 11:55
 17/35 anonim ***** válasza:
55%

Nem, inkabb feltette a kerdest megint...

Valaki nagyon unatkozik...:-/

2013. nov. 13. 13:42
 18/35 anonim ***** válasza:
én a 29 éveset választanám, a feleséged már nem szeret...
2013. nov. 13. 16:57
 19/35 anonim ***** válasza:
Igazi "élsportoló" a kérdező!
2013. nov. 13. 17:00
 20/35 anonim ***** válasza:
A gyerekeid elfogadtak a helyzetet, a baratnodet, valoszinu hogy jol ismerik az anyjukat, amint felnonek, rajonnek, hogy egy utszeli ri.banc. Ha egy ilyen novel maradsz, a gyerekeid elfordulnak nemcsak az anyjuktol, hanem bizalom hijan toled is. Meg fogjak kerdezni, hogy hogyan tehetted azt veluk, hogy nem vedted meg oket egy lo.tyo viselkedesetol, hobortjaitol. Most meg tudnal rajuk vigyazni.... Mire nalad ez a tetovazas? Ujra at akarod elni immaron harmadik esetben hogy a nejed majd megint felszed valakit? Ez egy rossz k...., te meg egy tetova bizonytalan valaki akit lehet tancoltatni. A baratnod mellett vagyok, en is turelmetlen lennek, illetve ennyi bizonytalansag utan siman kitennelek az ajton, nem is biznek benned. Noljel fel a helyzethez!
2013. nov. 15. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!