Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk (én vagyok a lány), és osztálytársak. Tudom, most jönnének az érvelések, hogy miért jó ez, és milyen hátrányai vannak. Ezzel tisztában vagyok én is, nem ez a gond most.

Két évvel ezelőtt, mikor megismertük egymást, hát közeledett felém, mondta is, hogy szeretne velem járni. Nem éreztem többet iránta, mint barátságot, ezért ezt megmondtam neki. Tavaly nagyon jól elvoltunk, sokat hülyéskedtünk, órákon piszkált, nagyon sokat nevettünk együtt. Még jobban megkedveltem. Nyáron kicsit eltávolodtunk egymástól, de mikor ismét elkezdődött a suli, megint úgymond "egymásra találtunk", mint haverok. Ekkor összejöttem egy másik pasival, és egy közös bulizás során az osztálytársam meglátott minket, és rögtön "lefékezett". Azóta szakítottam a pasimmal, de az osztálytársam kicsit kerül. Suliban azonban, órákon mindig néz. A szemében ugyanazt látom, mint amikor még jóban voltunk... szóval nem hiszem, hogy esetleg már nem kedvelne. És egy másik fontos dolog: elvileg ő nem tudja, hogy már szakítottam. Persze azért érdekel ez az egész, mert beleszerettem.

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy szerintetek mit tegyek, hogy kicsit jobb legyen a "kapcsolatunk", és hogy érhetném el, hogy összejöjjünk? Nem tudom, mit mondjak neki, mert eléggé csöndben és zavarban van, mikor egymás közelében vagyunk.

2009. nov. 17. 17:00
 1/6 Andrewka ***** válasza:

Hát tuti azért távolodott el tőled mert bapasiztál. Titkon végig szerelmes volt beléd. De inkább lett a barátod és szenvedett mint h a közeledbe se kerülhessen. Meg kell becsülnöd egy ilyen srácot.

Szerintem most neked kell lépned. különösen h nem tudja h újra szingli vagy. Menj oda hozzá és beszélgess vele mint régen. Aztán hívd el valahova és mond el neki h sejted h komolyabbak az érzelmei irányodban és úgy érzed h ezeket tudnád viszonozni is.

22/f

2009. nov. 17. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Örülök, hogy akkor nem csak én látom így, hanem egy külső szemlélő (vagy itt olvasó) is. Hát akkor lehet ez lesz, hogy összeszedem magam, és lépek.
2009. nov. 17. 19:37
 3/6 anonim válasza:

Szerintem is kezdj el újra közeledni hozzá, h minden olyan lehessen mint régen. Vhogy add tudtára, h már nincs pasid /barátnőkkel, elszólások, tudooood =P/ utána pedig minden mehet előről, és ezúttal már te is tudod, h mit akarsz!;)

°N°(L/16)

2009. nov. 17. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez is jutott eszembe, hogy teeeljesen véletlenül (előre megbeszélten) egy barátnőmnek mondom, hogy nincs barátom (valamit még persze teszek hozzá)... :) Hát igen, ezek a női praktikák :P
2009. nov. 17. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Van szád. Beszélj. Neki.
2009. nov. 18. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Minek kell női praktikázni? Odamész, elmondod neki, hogy mi a helyzet, mit szeretnél, és erről suli után valahol tudtok e beszélgetni, akar e stb. Van szád! Járjon! Néma gyereknek..............
2009. nov. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!