Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha még nem volt csajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha még nem volt csajom?

Figyelt kérdés
18 leszek ,de még nem volt barátnőm.Az a baj hogy mindig olyan csajokba voltam szerelmes akiknek volt pasijuk, és ezért soha nem jött össze.Nagyon gáz hogy még csak nem is smároltam?Ha összejönnék egy csajjal és megkérdezni hogy volt-e valakim előtte ti elmondanátok hogy nem?Ha meg elmondanám nem nézne rám furcsán?
2009. nov. 17. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Figyelj az en baratom is lassan 18 eves lesz es par hete jottunk ossze.Nem volt baratnoje es nem is csokolozott meg senkivel.Szerintem aranyos..epp ez fogod meg benne:)Szoval kitartas:)

Puszillak

19/L

2009. nov. 17. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, és hasonló a helyzet...engem "zavar", de nem érzem égőnek...ez egy "állapot", majd elmúlik...dolgozom rajta rendesen:D
2009. nov. 17. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
18 évesen még nem gáz, később sem, de 20 év körül már furcsa, véletlenül is összejön valami leapattanó k_rva...
2009. nov. 17. 16:18
 4/12 thedani ***** válasza:
Nem gáz, csak gondolom szar érzés egyedül lenni. Én például 21 évesen smároltam először és akkor volt az első barátnőm is. Én is féltem hogy az lesz hogy furán néz rám ha bevallom, hogy ő az első ilyen idősen, de nem. Nagyon örült neki mert mindent vele próbáltam ki először. Hidd el, ha nehéz is, meg szar érzés, de minél idősebb vagy annál jobban izgulnak a csajok erre. Perverz az összes csaj, mind szereti betörni a szűz pasikat :)
2009. nov. 17. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Istenem,hagyjuk már ezt a gáz/nem gáz dolgot!Ha Te jól érzed magad a bőrödben,akkor ne foglalkozz mások véleményével,ha meg bánt a dolog,akkor tegyél ellene!De ne azért,mert mások gáznak tartják!
2009. nov. 17. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:

csak az internetes ismerkedést öli meg ha elmondod, én 16 óta ha kimondtam hogy még nem volt barátnőm azonnal tiltottak töröltek elküldtek a sunyiba... hát nemtudom mien felfogás ez, de 18 ig probálkoztam kb neten, azóta észhez tértem és rájöttem hogy csak élőben érdemes, de még így se jutottam messzire. nem gáz, csak nemjó érzés egyedül, ezért szeretnék valakit, viszont a "véletlenül behullo k*rva" az nálam nem játszik

20/f

2009. nov. 17. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Az. Én 20 éves voltam de én irtó béna vagyok. Persze előtte volt egykét futó. De az első komolyab 20 évesen volt.

Viszont ha nem akadsz olyan lányra akivel megértitek egymást akkor nemannyira.

2009. nov. 17. 17:03
 8/12 anonim válasza:
Szerintem egyéntől függ. Engem zavar és égőnek tartom,hogy ennyi nő közül nem sikerült találnom. És én már 19 vagyok úgyhogy...:(
2009. nov. 17. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam ezzel. Nem mondam el először és ez egyrészt jó volt, mert nem kellett félnem, hogy égek a csaj előtt. Másrészt nem volt teljesen őszinte a kapcsolat és emiatt éreztem magunk között egy falat.

Azóta már vége ennek a kapcsolatnak. Így utólag visszagondolva nem bántam meg. Azóta meg őszinte vagyok és így persze még jobb.

2009. nov. 17. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj, ne görcsölj a kérdésen! Nem tudom milyen lányoknál érdeklődtél eddig, lehet a merítés volt rossz!

Próbálkozz nyugodtan, ismerkedj, de ne azzal kezd, hogy 18 vagyok még nem is csókolóztam, a punciszagot meg csak hírből ismerem, mert akkor eleve azt hiszik, hogy ilyen felületes dolgokra utazol. Ha kialakul valami bensőségesebb, majd elmondod a dolgot! Aki ezek után otthagy, az meg se érdemli, hogy idegeskedj miatta, a többiek pedig eleve szeretni fognak így is!

2009. nov. 17. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!