Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még nem volt csajom?

Figyelj az en baratom is lassan 18 eves lesz es par hete jottunk ossze.Nem volt baratnoje es nem is csokolozott meg senkivel.Szerintem aranyos..epp ez fogod meg benne:)Szoval kitartas:)
Puszillak
19/L

csak az internetes ismerkedést öli meg ha elmondod, én 16 óta ha kimondtam hogy még nem volt barátnőm azonnal tiltottak töröltek elküldtek a sunyiba... hát nemtudom mien felfogás ez, de 18 ig probálkoztam kb neten, azóta észhez tértem és rájöttem hogy csak élőben érdemes, de még így se jutottam messzire. nem gáz, csak nemjó érzés egyedül, ezért szeretnék valakit, viszont a "véletlenül behullo k*rva" az nálam nem játszik
20/f

Az. Én 20 éves voltam de én irtó béna vagyok. Persze előtte volt egykét futó. De az első komolyab 20 évesen volt.
Viszont ha nem akadsz olyan lányra akivel megértitek egymást akkor nemannyira.

Én is pont így voltam ezzel. Nem mondam el először és ez egyrészt jó volt, mert nem kellett félnem, hogy égek a csaj előtt. Másrészt nem volt teljesen őszinte a kapcsolat és emiatt éreztem magunk között egy falat.
Azóta már vége ennek a kapcsolatnak. Így utólag visszagondolva nem bántam meg. Azóta meg őszinte vagyok és így persze még jobb.

Ne idegeskedj, ne görcsölj a kérdésen! Nem tudom milyen lányoknál érdeklődtél eddig, lehet a merítés volt rossz!
Próbálkozz nyugodtan, ismerkedj, de ne azzal kezd, hogy 18 vagyok még nem is csókolóztam, a punciszagot meg csak hírből ismerem, mert akkor eleve azt hiszik, hogy ilyen felületes dolgokra utazol. Ha kialakul valami bensőségesebb, majd elmondod a dolgot! Aki ezek után otthagy, az meg se érdemli, hogy idegeskedj miatta, a többiek pedig eleve szeretni fognak így is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!