Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mennyire van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire van így? Mit kellene lépnem? Adjak még egy esélyt? (Kicsit hosszú. )

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt. Most költöztünk össze nemrég. Mivel együtt lakunk, szinte mindig együtt vagyunk így nehéz bármit is eltitkolni a másik elől. Így hát neki sem ment. Észre vettem, hogy mióta együtt vagyunk már párszor felnézett egy társkereső oldalra, illetve regisztrációja is volt. Amit azóta mondjuk törölt, de ez a törlés három napja történt meg.

Amikor ez kiderült én nagyon összetörtem. Veszekedtünk és adtam neki egy ultimátumot, hogy vagy elmond minden kis hazugságot illetve titkot, ahogy én már ezt régen megtettem...vagy nem lát többet.

Nagy nehezen elkezdte mesélni a dolgokat.

Kiderült, hogy mikor összejöttünk egy éve, akkor ő egy olyan lányba volt még szerelmes akivel csak pár hétig tartott a románc, de az a lány csúnyán átverte és kihasználta. Csak a pénzre ment. Aztán talált rám, és találkozgatni kezdtünk. Én már rögtön éreztem az első találkozásnál valamit. Azt mondta ő is így volt. Én hamar szerelmes lettem belé. Ő pedig hitegetett, hogy azonnal belém szeretett. Aztán most, hogy minden kis hazugság kiderült elmondta, hogy az első 1-2 hónapban másba volt szerelmes, azután szeretett belém. Könyörgött, hogy ne hagyjam el mert szeret.

Voltak még apróbb dolgok, amikkel nagyon megbántott...Azt is elárulta, hogy kapcsolatunk első két hetében még volt egy lány akivel találkozgatott, hogyha én nem sikerülök neki legyen valakije.

Ezzel a mondattal azt éreztem, hogy ő csak búfelejtőként jött velem össze... A bizalom megingott nagyon felé, amit el is mondtam neki. Azt mondta tesz érte, hogy újra felépítse amit lerombolt...

Ez szerintetek is így van?

Azóta belém szeretett valóban? vagy csak hála és megszokás lenne részéről?

Lehetek én az igazi attól, hogy nem varázsoltam el már az elején?

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

21/N

2013. nov. 12. 12:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Búfelejtőnek kellettél, mást szeretett, ráadásul még volt annyira pofátlan is, hogy melletted mást tartson talonban. A tiszteletet sem adta meg neked, hogy melletted nem kezdeget mással. Nem szerelmes beléd ez az ember most sem, csak megszokott, megszokta hogy ott voltál neki amíg ő más után vágyakozott, és nem akar megint egyedül lenni. Igaza van az elsőnek, tipikus gyáva féreg. Ennek a kapcsolatnak én nem adnék esélyt, soha többé nem tudnék azok után se hozzáérni, se megcsókolni, de még egy levegőt se szívni vele, hogy jobb a semminél alapon jött össze velem. Hányinger. Ne alacsonyítsd le magad egy ilyen fa.szfejhez.
2013. nov. 12. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!