Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? (szakítás)
7 éve vagyunk(voltunk) együtt a párommal, 3 évig együtt éltünk. Történt egy dolog fél évvel ezelőtt, ami a páromnak akkor és most is nagyon rosszul esik,és azt mondja nem tudja feldolgozni a seb nem tud begyógyulni. Egy pályázatot nyertem meg,és úgy döntöttem nem akarom és így vissza adtam. Ezt a párom nem fogadta el.
Éreztem,hogy a kapcsolatunk megromlott,eltávolodtunk egymástól. Mindig kérdezgettem tőle,hogy miért nem törődik velem,meg akartam javítani a kapcsolatunkat,de ő mindig azt mondta nem tudja,hogy mit akar.
Tegnap este mondtam neki,hogy hónapok óta ez megy,mostmár tényleg mondja meg,hogy mit szeretne. Azt mondta,hogy egy ideje kiábrándult belőlem,és azt szeretné ha hazaköltöznék a szüleimhez. Nekem ez elég rosszul esett,sírtam,fájt. Bementem a szobába és sírtam bejött utánam és mondta,hogy neki ez fáj amit tettem,neki ez a pályázat volt az álma,és úgy érzi tönkretettem mindent. (fiatal gazda pályázat). Mondta,hogy nem akar velem haraggal elválni,normálisan akar mindent. Most nekem ez így nagyon fáj. Én itt dolgozom ahol most élünk,mindent itt kell hagynom. De nem tudok neki megalázkodni,könyörögni.Reggel elment dolgozni úgy,hogy fel sem hozta a dolgot,csak annyit mondott h ne sírjak. 24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!