Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortuszra mennék, kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortuszra mennék, kellene tudnia a páromnak róla?

Figyelt kérdés

szeretne gyermeket, 30-hoz közel jár, és igaz alig egy hónapja vagyunk együtt, de ha teherbe esnék, boldog lenne.

én azonban nem, meg is mondtam neki. rosszul érintette.

ezek alapján gondolom, hogy nem kellene elmondanom neki, hiszen, nekem nem tudna megbocsájtani, engem viszont nem viselne meg.

hozzá teszem, nem lennék jó anya. úgy hogy inkább nem. önzésből, meg nem vállalnék.

2013. nov. 12. 00:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag nem, erkölcsileg szerintem illik elmondani.
2013. nov. 12. 08:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha elmondanád.

Azonban mivel azt állítod nem akarsz gyereket, jó lenne tisztázni, ugyanis ő meg akar. Pár hónapja vagytok együtt, még időben megoszthatod vele, pár év után már késő lesz. Azt állítod, hogy önzésből nem akarsz gyereked, de ilyen önző módon meg gerinctelen vagy, hogy őt meg áltatod?

2013. nov. 12. 08:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ő gyerekéről is szó van....

Ugyanannyira az övé mint a tied...

2013. nov. 12. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek is tisztázzátok a nagy kérdést: Ki hogyan tervezi az életét. Mert egyik legnagyobb szakító ok, hogy legyen gyerek vagy sem. Ha nem tudtok ebben megegyezni akkor most menjetek szét amíg van még esély egy másikat találni.
2013. nov. 12. 09:27
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
Hát ne mondd el. Viszont védekezzél, tablettával, spirállal, nehogy az legyen, hogy ő akar gyereket, te meg nem. Akkor kell szülni, amikor mindketten akarok gyereket!! Főleg, hogy te vagy a nő, gyakorlatilag te fogod nevelni, ő meg rájön, hogy ja, nem is ezt akartam és lelép.
2013. nov. 12. 09:39
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
Védekezés!Szegény baba.
2013. nov. 12. 09:48
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Igen, tudnia kellene, de beleszólása nem kell , h legyen, mert a tested, a te életed megy tropára a gyerekszüléstől, nem az övé! (Mert legyünk reálisak, az olyan férfi, aki aktívan részt vesz a nevelésben és nem csak akkor tetszik neki az apaság, amikor a gyerek csendesen eljátszogat vele, v mellette, ritka, mint a fehér holló!)
2013. nov. 12. 10:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolső...annyira jó, hogy én nem ezt tapasztalom...de annyira rossz érezni a nőkből a kiábrándultságot.

Egyszer engem ért is atrocitás gomnazuimban az édesapám miatt.

Az én apám hathatósan kivette reszét a dolgokból otthon (tőle, vagyis együtt tanultunk főzni, ha beteg voltam volt, hogy ő maradt otthon velem, vitt orvoshoz...stb)

Gimi angol tanár nyíltan leállt velem vitázni, hogy ilyen nincs..az apa nem viszo a gyereket orvoshoz.(angolul kellett a beszélni hogy mi a teendő, vagy nalunk hogy volt ha betegek voltunk.. ) hiába mondtam el jól, leültetett 2-essel, mert próbálkoztam,de ne hazudjak neki:o /elvált szegény/

2013. nov. 12. 10:21
 19/24 anonim ***** válasza:
18, akkor apukád egy fehér holló, jó nektek!:-)
2013. nov. 12. 10:27
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Mindenképpen mond el neki, beszéld meg vele, így tisztességes. Honnan tudod, hogy nem viselne meg? Azt csak utána fogod megtudni. Amúgy meg ha nem szeretnél babát, akkor védekezzetek, hogy ne kelljen utána megint meghozni egy ilyen nehéz döntést és elvetetni szegény babát.
2013. nov. 12. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!