Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abortuszra mennék, kellene tudnia a páromnak róla?
szeretne gyermeket, 30-hoz közel jár, és igaz alig egy hónapja vagyunk együtt, de ha teherbe esnék, boldog lenne.
én azonban nem, meg is mondtam neki. rosszul érintette.
ezek alapján gondolom, hogy nem kellene elmondanom neki, hiszen, nekem nem tudna megbocsájtani, engem viszont nem viselne meg.
hozzá teszem, nem lennék jó anya. úgy hogy inkább nem. önzésből, meg nem vállalnék.
Jó lenne ha elmondanád.
Azonban mivel azt állítod nem akarsz gyereket, jó lenne tisztázni, ugyanis ő meg akar. Pár hónapja vagytok együtt, még időben megoszthatod vele, pár év után már késő lesz. Azt állítod, hogy önzésből nem akarsz gyereked, de ilyen önző módon meg gerinctelen vagy, hogy őt meg áltatod?
Az ő gyerekéről is szó van....
Ugyanannyira az övé mint a tied...
Utolső...annyira jó, hogy én nem ezt tapasztalom...de annyira rossz érezni a nőkből a kiábrándultságot.
Egyszer engem ért is atrocitás gomnazuimban az édesapám miatt.
Az én apám hathatósan kivette reszét a dolgokból otthon (tőle, vagyis együtt tanultunk főzni, ha beteg voltam volt, hogy ő maradt otthon velem, vitt orvoshoz...stb)
Gimi angol tanár nyíltan leállt velem vitázni, hogy ilyen nincs..az apa nem viszo a gyereket orvoshoz.(angolul kellett a beszélni hogy mi a teendő, vagy nalunk hogy volt ha betegek voltunk.. ) hiába mondtam el jól, leültetett 2-essel, mert próbálkoztam,de ne hazudjak neki:o /elvált szegény/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!