Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy csalódás után mikor éreztétek azt, hogy készen álltok egy új kapcsolatra? Mennyi idő kellett?
Szia!
Ez sokmindentől függ. Attól is, hogy mennyire kötődött az emberek az exéhez, és mennyi ideig voltak együtt, illetve a szakítás után még találkoztok-e vagy sem. Én az exemmel kb másfél évet jártam, a házasság is szóba került. Az első két hónap a szakítás után katasztrofális volt, senki nem érdekelt, csak ő, de fokozatosan elkezdtem újra felfigyelni a lányokra. Most így visszatekintve, hónapok után ismét beszélek az exemmel. Lehetesésges, hogy újrakezdjük, lehetséges hogy nem. Ha utóbbi érvényesül, nem érdekel, mert én már készen állok egy új kapcsolatra, mivel megértettem, hogy vannak a világon csinos, és rendes lányok, olyanok, akik tényleg tudnak szeretni.
Összességében tehát nekem néhány hónap kellett, kb fél év, hogy azt mondjam teljesen nyitott vagyok egy új kapcsolatra.
20 évesen annyira csúnyán ért véget egy 10 hónapos kapcsolatom, hogy 2 évig tartott, mire fel tudtam dolgozni, ez alatt végig egyedül voltam. Piszok nehéz volt... és aztán kezdtem el újra ismerkedni.
24 éves voltam mikor végre megtaláltam az igazit. Akkor jöttünk össze a férjemmel.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!