Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tisztáznátok lelkileg magatokkal?
Figyelt kérdés
a barátommal fél éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást de neki volt előttem egy 3 éves kapcsolata ami önmagába nem gáz mert nekem is volt egy 2 és fél éves.de őt a lány megcsalta egy párszor na most a helyzet h sokat rágódok rajta h vajon gondol e rá,vagy szereti e még.vagy h találkoznak e.és nem tudom mit tegyek h végre félre tegyem a dolgot és csak arra figyeljek ami a jelen.2009. nov. 17. 15:07
1/2 anonim 

válasza:

tisztázd le vele a dolgot. Ha ennyi ideje együtt vagytok megbíztok egymásba mostmár gondolom én. Ha megkérdezed biztosan válaszolni fog rá és az igazat fogja mondani. Lényeg, hogy ne erőltesd túl a témát. kérdezz 1-2 finom kérdést (de lényegre törő legyen) aztán megtudod, hogy mi is a helyzet.
Én így csinálnám.
2/2 Andrewka 

válasza:

Talán tőle kérdezd meg.
Itt hiába teszed fel a kérdést nem ismer senki benneteket. Ezért nem is fog tudni válaszolni. Annyit lehet csak tanácsolni h tőle kérdezd meg mi a helyzet.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!