Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire esélytelen egy férfi a nőknél, ha kicsi és vékony a pénisze (12cm hossz,3,5cm átmérő)?
Figyelt kérdés
Emellett még alacsony is vagyok a 170cm-el 26/f.2013. nov. 11. 21:20
21/27 A kérdező kommentje:
Na itt egy újabb csicska :D.
2013. nov. 12. 17:16
22/27 anonim válasza:
Szerintem mindegyik GYIK-es egyetért abban, hogy te vagy itt az egyedüli csicska.
23/27 A kérdező kommentje:
Jajj apuci kicsi szemefénye megsértődött.. Egyébként is kit érdekel a te és Csicskai fajtársaid véleménye?? Vannak normális Nők is, akiknek nem ez a véleménye. Ha nem vagy nő, akkor meg lényegtelen a te véleményed, értetted??
2013. nov. 12. 17:26
24/27 anonim válasza:
Már a megszólítást is megkérdőjelezem. Tudsz te rólam bármit is? Nem hinném. Amúgy meg mondd már meg mi a f.@szért teszel fel kérdést, ha neked meggyőződésed, hogy vannak olyan nők akiknek bejön a mini kukacod? Nyilván, de őket nem fogod tudni kielégíteni. Az, meg hogy ész nélkül csi cskázol le másokat elég szánalmas képet fest rólad, de hogy ne legyek off, megjegyzem, hogy nem esélytelen. De nekem nem kéne
25/27 A kérdező kommentje:
Jaj te útszéli hordalék, milyen sértés ért mondd hm?? Ha nem tetszik a kérdés akkor kotródj innen ,és kész..
2013. nov. 12. 20:39
26/27 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ilyesféle hulladékkal mint te, bárki is kezdene..
2013. nov. 12. 20:40
27/27 Trollpapa válasza:
kedves kérdező szerintem ezeket hagyd abba és ne figyelj rájuk!csak magadat égeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!