Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrültem rendesen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrültem rendesen, mit tegyek? (Egy lány miatt)

Figyelt kérdés

Napot!

A problémám a következő: olyan szinten beleszerettem valakibe, hogy egyszerűen kifordultam magamból, elvesztettem önmagam, az eddigi dolgok, amik érdekeltek, jelentéktelenné váltak, és minden róla szól. Én egy humorhozó, jókedvű gyerek voltam, kedves, és zsivány, nagyon sok minden érdekelt, de mióta beleszerettem a lányba, semmit nem csinálok, nem tudok csinálni. Kezdve attól, hogy aludni alig bírok, nem érdekel semmi, sulitól kezdve egészen a főzésen át a fotózásig. Egyszerűen mással is nehezen bírok beszélgetni, mert előbb-utóbb Ő jön szóba. Kb. 2 hónapig jóban voltam a lánnyal, nagyon jól elvoltunk, aztán történtek gondok, és 1 hónapja minden rossz, nagyon ritkán beszélgetünk, ha beszélgetünk is, félrebeszélek, kegyetlenül megszaggatta a közel sem burjánzó önbizalmam, néha teljesen összetörök, és csak ülök az ágyamon, bámulva a falat. Jelenleg mindennél jobban szeretem, akár annál is, mint az én dolgaim... Ha csak egy pár percet sikerül beszélnem Vele, az a nap már az egyik legjobb a héten. Nem tudom még megállni sem, hogy felmenjek ilyen-olyan oldalra, és megnézzem a profilját, mert egyszerűen elvonási tünetekben szenvedek Miatta. Szerettem már lányt nagyon (évekig), de ilyen intenzíven, mint Őt, még senkit. Lenne más lány, aki talán szebb, aki talán kedvesebb, de nem tud érdekelni, egyszerűen mindig Ő jár a fejemben. A probléma az, hogy tettem egy rossz dolgot, amit nem akar megbocsátani, valamint egy kicsit rájártam az utóbbi időben, és emiatt most utál. Nem tehetek róla, vissza bírom fogni magam, de megőrülök! Van valakinek valami ötlete?

2009. nov. 17. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért nem keresd meg ezt a lányt? Szemtől szembe kérj bocsánatot akármit is tettél. Ha csak ülsz és sajnáltatod magad, akkor tényleg totál megőrülsz, az meg kinek lenne jó? Mindenképpen tegyél pontot az ügy végére. Mondd meg neki mit érzel utána sokkal jobban fogod érezni magad. Ha az érzés kölcsönös, megbocsát, akkor ad neked egy esélyt, ha meg nem akkor lehet egy ideig nem lesz jó, de aztán el tudod felejteni. Lényeg, hogy ne hagyd el magad és kezdj valamit az érzéseiddel.

De mi volt az a rossz, ami miatt haragszik rád? Ha nem olyan nagy titok akkor megosztanád velünk vagy csak nagy vonalakban?

2009. nov. 17. 12:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam bocsánatot kérni versben, egy kis történetbe szőve helyzetünket, egyszerűen és lazán, 2 oldalon keresztül, levélben, de nem igazán hatotta meg, sőt, jobban felidegesítette, és már mindennek lehordott. De már fogalmazni sem tudok úgy, mint rég, teljesen kész vagyok. Nem mondtam igazat ebben-abban, amit később bevallottam...
2009. nov. 17. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Beszéltek rendszeres? Hány évesek vagytok, ha szabad kérdezni? Kicsit bővebb lehetnél, hogy mik voltak a hazugságok stb....
2009. nov. 17. 13:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Általában én írok/beszélek, Ő hallgat, vagy esetleg szid... Ő fiatalabb, én idősebb. Szívesen elkapnám személyesen, de látni sem akar..
2009. nov. 17. 13:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként személyemmel kapcsolatos hazugságok.
2009. nov. 17. 13:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Az gáz...

Ne haragudj, de én se kultiválnám az ilyet. Megértem a csajt :/

2009. nov. 17. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:

valószínűleg azért ilyen nehéz, mert rátámaszkodtál... mintha csak vele lennél FÉRFI, nélküle nem. meg kéne oldani ezt a dolgot, mérd fel, hogy miben hibáztál, tanulj belőle! és amint véget ért ez a "gyászidőszak", próbáld meg, hogy milyen egyedül. hogy vajon tényleg függ-e a jókedved másoktól (ez elég kellemetlen), vagy egyedül te irányítod a SAJÁT dolgaidat? ha ő visszafogad, az nem feltétlen okos, mert ilyenkor szokott megtörténni, hogy te ugyanazokat a dolgokat elköveted, ő mindig megbocsát, és megy a sárdobálás.

gondold át, mérlegelj :-)

2009. nov. 17. 13:17
 8/11 A kérdező kommentje:
A fő gondok a hazugságból fakadtak (1-2 dolog, nem több), mivel azokat már tisztáztuk, ebből nem lenne gond. A probléma csak az, hogy még mindig dühös rám.
2009. nov. 17. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele 1 hónapig. ne szólj, hozzá meg semmi ilyet. és utána próbálkozz esetleg megint.
2009. nov. 17. 14:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Eddig kemény egy hetet bírtam ki, hogy nem kerestem.. A végén már az őrület határán mozogtam. De lehet, hogy az lesz, mert már annyi mindent tettem, és egyszerűen nincs változás...
2009. nov. 17. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!