Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet sexre izgató, a 50-60 éves, legyedt, ráncos nő, vagy férfi?

Figyelt kérdés
Sdrandokon láthattok ilyen idős embereket,nem szép látvány sőtt.Én nem hiszem, hogy egy idősödő pasi ilyenre izgulna,és náluk már a vágy sem az igazi.Ha mégis sexről beszélnek, az már csak emlék, illetve hazudnak,dicsekednek.Ti miképp gondoljátok?
2013. nov. 10. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
Végre egyet tudok érteni a kérdezővel :)
2013. nov. 11. 19:24
 32/90 anonim ***** válasza:

# 30: Nos, a kérdésed NŐKRE és FÉRFIAKRA vonatkozott. Én annak alapján válaszoltam, nőként, hogy nekem a korral változott az ízlésem, és egyáltalán nem tartom vonzónak a fiatal pasikat, ellenben vonzónak tudok tartani egy olyan férfit, aki szerinted "nem szép látvány".

Illetve, engedd meg nekem azt a feltételezést, hogy mivel én magam az idősebb korosztályhoz tartozom, sokkal több ilyen korú emberrel beszélgetek, szexuális témákról is, mint te.

Tehát a te véleményed feltételezéseken alapszik, az enyém pedig valós tapasztalatokon. Ugyan, áruld már el, hány 50 éves BARÁTOD van? Nem szexpartner, hanem barát, tudod, olyan, akivel együtt söröztök, elmesélitek egymásnak a problémáitokat, megvitatjátok a kapcsolati dolgokat, stb.

Amit te írsz, azt az alapján írod, amit te GONDOLSZ. Én meg az alapján, amit az ilyen korú közeli ismerőseimnél, barátaimnál TAPASZTALOK.

Van 53 éves jóbarátom, akinek huszonéves lánya van. Szembeköpné magát, ha a lánya barátnőire izgulna rá. Ismerem az ízlését, negyven feletti nőkről szokott áradozni, hozzájuk tud vonzódni. És meglehetősen aktív szexuális életet is él.

És ez csak egy konkrét példa.

Gondold végig, hogy a TE fentebb felvázolt elképzelésed - a feltételezéseden és a jelenlegi ízléseden kívül - milyen VALÓS tapasztalatokra épül?

2013. nov. 11. 19:31
 33/90 anonim ***** válasza:
Elég sok valós tapasztalat van. Ezért volt nekem is sok nálam idősebb nőm (50 alatt jóval) mert a fiatal férfiak tetszenek nekik is. Csak 40 felett már nem tudtok ti sem válogatni.
2013. nov. 11. 19:35
 34/90 anonim ***** válasza:
51%

"nekik is"

EGY nőről tudsz beszámolni.

És elárulom, hogy 40 körüli nőként NAPONTA kapok szexuális ajánlatokat huszonéves pasiktól. Nem is rosszaktól...

De nekem akkor is GYEREKEK.

(Ahogy a korombeli nők többségének... kivételek persze vannak. Ugyan, áruld már el, hány próbálkozásból jött össze az az 50 éves nő? És hányan utasítottak vissza?)

2013. nov. 11. 20:30
 35/90 anonim ***** válasza:

Bocs, az 50-et félreolvastam, de akkor is... ha most itt ráírnál 10 idősebb nőre, 10-ból 9-en hajtanának el. Ebben biztos lehetsz!

És akkor az egy alapján azt mondanád, hogy az idősebb nők a fiatal pasikra buknak?

2013. nov. 11. 20:31
 36/90 A kérdező kommentje:
32-es.Esendő vagy a vélt igazságod "minden áron"védelmével.A Te középkorú ismerőseidnek "savanyú a szőlő" véleményük van.Ki olyan szamár aki bevalja:tetszik nekem ez a csinos fiatal,-30körüliek-de nem kockáztatok,több okból sem.Legegyszerűbb azt mondani: nem az esetem,maradok a korosztályomnál.Persze naivitásoddal minden dumát készpénznek veszel.
2013. nov. 11. 21:09
 37/90 anonim ***** válasza:
Azért a SAJÁT véleményemmel hadd legyek már tisztában! Te pl. nekem is be akarod mesélni, hogy valójában a fiatal pasikhoz vonzódom, csak magamnak sem merem bevallani! :D
2013. nov. 11. 21:25
 38/90 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként nem érzékeled a helyzet iróniáját, hogy NEKED van egy elképzelésed, és aki nem ezen a véleményen van, az szerinted hazudik...

Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak, akiknek TÉNYLEG nem olyan a véleménye, ízlése, mint a tiéd?!

2013. nov. 11. 21:28
 39/90 A kérdező kommentje:
38-as Én a KÖZÍZLÉSRÖL írogatok,nem a sajátoméról.Sok kollégám van40-50 es,hallom miről beszélnek.Egyik sem az 55 éves müszakíró hölgyet nézegeti,hanem a "butus" de vidám csitriket.Lehet ezek az emberek klinikai esetek?!Megjegyzem:Tisztelem benned a kulturált vitapartnert,ami ezen az oldalakon RITKA.
2013. nov. 11. 21:57
 40/90 anonim ***** válasza:

Nem egy nő, nem 50 felett. A többi stimmel. 34-38 a korhatár.

Minden nő megnézi a jó pasikat a tvben, csak az 50es apu a realitás. A 30 éves elhagyná 60-70 évesen, amitől fél. Ettől egy gazdag ember nem fél - lásd Madonna.

2013. nov. 11. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!