Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok a barátotoktól, hogy kinyissa nektek a kocsiajtót?
nem várom el
de a figyelmesség jólesik - sima ajtónál vagy autóajtónál egyaránt
Én sosem vártam el ilyet fiútól! Ha megyünk valahova és előre enged, az jól esik és megköszönöm, de a kocsiajtó kinyitása eszembe se jutott, mint elvárás.
De nagyon aranyos volt, amikor a volt barátom hazahozott és útközben jutott az eszébe, hogy nem nyitotta ki nekem az ajtót és ezt kellemetlennek érezte egy kicsit. Pedig nem történt semmi szerintem. :)
18/L
Én általában kiszoktam nyitni, az én családomban ezt belémnevelték, és általában jó néven veszik a leányzók :)
Van egy jó sztorim is ezzel kapcsolatban.. :D
Egyszer egy többedik randiról jöttünk hazafelé, és a barátnőm poén jelleggel megjegyezte, hogy most nem nyitottam ki neki az ajtót. Abban a pillanatban félreálltam halál komoly fejjel ránéztem és mondtam neki hogy szálljon ki és csukja be a kocsiajtót. Nagy nehezen kiszállt és becsukta, odamentem és kinyitottam neki az ajtót és betessékeltem :D
Azóta nem poénkodik ilyenekkel szegény nagyon megrémült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!