Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az amikor biztos lehetsz benne, hogy a parod szeret es soha nem engedne el? Te hogy vagy vele?
Figyelt kérdés
Vannak felreertesek? Vannak veszekedesek? Vagy minden harmonikus? Mindig romantikus? Verseket irtok egymasnak, es allandoan dicseritek egymast? Vagy legalabb neha? Az egyik fel, mindig kevesebbnek erzni magat mint a masik?2013. nov. 10. 20:37
1/8 anonim válasza:
Azt érzi az ember. Nincsenek szirupos versike irások, nincsenek dicsérgetések. Kimondatlan földöntúli béke és harmónia van-beszéd nélkül.
2/8 A kérdező kommentje:
Es mi van olyankor, mikor en ezt erzem, a kimondhatatlan beket, de megsem tudok olyan nyugodt lenni, hiszen nem tudom biztosan, hogy a parom is ugyan igy erez e...
2013. nov. 10. 20:40
3/8 anonim válasza:
soha nem lesz ilyen. amikor már haldoklik akkor
4/8 anonim válasza:
Amikor megtalálod a társadat,már nem fogsz ilyeneken agyalni,mert egyszerűen egyenrangúnak fogod magad érezni vele,és érezni fogod,hogy biztonságban vagy mellette.Ő nem fog megalázni vagy szándékosan megbántani.
5/8 anonim válasza:
2 Ha kimondhatatlan békét éreznél nem lenne benned félelem.
Érzel valamit, ami befog következni.
6/8 A kérdező kommentje:
Egy eve vagyok a baratommal es nagyon szeretem, es azt szeretnem, ha mindig vele lehetnek. Nem akarok meg gondolni se olyasmire, hogy tortenni fog valami, csak neha ugy erzem, hogy fontosabb o nekem, mint en neki, pedig szeret es aranyos. De nem az a romantikus tipus (mint en), vajon emiatt van bennem ez a felelem?!
2013. nov. 10. 20:48
7/8 anonim válasza:
Negatívat érzel. Szedd össze magad, mert elfogod veszteni, ha nem teszed rendbe a dolgaidat.
8/8 A kérdező kommentje:
De hogyan? En is ettol felek, hogy eppen ezert fogom elvesziteni..
2013. nov. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!