Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti se akartok olyan nőt, akinek sok udvarlója van és tudod hogy sok közül csak egy lehetsz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 20:09
 1/6 The Other ***** válasza:

Azért a kérdés nem egy értelmű. A "sok udvarló" csak zt jelenti, hogy sok férfi akart vele járni. De lehet, hogy világ életében összesen 0-2 férfi volt az életében.

Az már másabbul hangzana, ha sok hapsival felcsináltatta volna magát és úgy lenne az ember egy a sokból...

Első esetben még imponálna is egy ilyen nővel összejönni, míg a 2. esetben kifejezetten kerülném az illetőt.

2013. máj. 26. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:

első eset.

Egyszerűen sokkal jobban érzem magam, ha olyan nőnek udvarolhatok, akinek senki nem kell valamiért. Lehet szeretek a megmentő szerepbe lenni :)

2013. máj. 26. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

sztem én is hasonló vagyok hozzád, én nem szeretek azoknak a lányoknak udvarolni, akiket állandóan fiúk vesznek körül, mert én akkor úgy érzem, hogy a sok közül egy vagyok, főleg akkor, ha nem rég óta ismerem

18F

2013. máj. 26. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy versenyző típus, akkor nyilván jobb üres kapura gólt lőni. A versenyző típusok meg szeretik a kihívásokat.
2013. máj. 26. 20:25
 5/6 The Other ***** válasza:
Amúgy nem akarok gonoszkodni, de általában a szép és kedves nőket mindig körülzsongják. Ezt megfordítva: aki körül nem legyeskednek, az nem lehet egy nagy főnyeremény...
2013. máj. 26. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző szerintem nincs igazad, ezt a magam példájából is látom. 21 éves koromig szerény voltam, csöndes visszahúzódó és véletlenül se adtam esélyt senkinek, hogy megismerjen, nem jártam sehová, ergo nem is tudtak volna udvarolni. Egyszer elmentem a strandra a kisöcsémmel, még tini voltam és egy srác utánam szaladt, hogy ne menjek még el, meghívna egy italra. Na erre úgy megijedtem, hogy valami kamukifogással lekoptattam.

21 éves korom után történt egy nagy változás az életemben, esküszöm nem lettem szebb, de összebarátkoztam egy bulizós lánnyal, aki elvitt magával mindenhova, na egyből lett egyszerre minimum 5 udvarlóm, lett önbizalmam is. Nem csináltam semmit, csak kimozdultam otthonról. Sok is volt a jóból, az elején tetszett, de hamar belefásultam. Végül a barátaimon keresztül ismertem meg a párom, akivel már 5 éve élek együtt.

2013. máj. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!