Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Csak ezért? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Csak ezért? Tényleg ennyiért?

Figyelt kérdés

Tegnap buliba össze ismiztem 1 csajjal és olyan fél 1 fele mondtam hogy jöjjön fel hozzánk kicsit majd később visszanézünk. Feljöttünk a szobámba , majd kivettem a fiókomból herbált. Mondom neki tekerünk 1 et kiicsit lazulgatunk csinálok vmi kaját azt zsa visssza. Erre ő teljesen kiakadt hogy mit képzelek , azt elment. Csak a herba miatt? Mért ha a 15 ezres kokaint csapnak ki akkor hozzám jönne feleségül vagy mi?

Meg msáik eset tavaszi este fullos idő kiviszem a nőt a naplementébe 1 kuva szép tájra , kicsi dombok stb... ott is eloveszem a cigit , mondom neki hogy toljuk el így is nagyon de szép úgy full hangulatos lesz. Erre itt is szintén bekattant hogy vigyem őt haza egyből... a nagy szart elszívtam kicsit felsselgettem , addig ő beült a kocsiba , majd hazavittem.

Tényleg csak emiatt? Mért zavarja őket? És aki iszik vagy akármi? Én csak jót akarok...

2013. nov. 10. 19:14
1 2
 11/16 Grielean ***** válasza:

Most őszintén, te komolyan gondolod, hogy egy buliban összeszedsz egy csajt, és elhívod magadhoz... füvezni???

Ilyesmire amúgy sem buknak a lányok!

2013. nov. 10. 19:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Jo nyomottak vagytok... Szerinted minek vittem volna fel ugyan? Csak elotte jo lett volna szivni 1 kicsit. meg gyorsan kimegy. 19 vagyok. Amugy meg lesz*rom, csak mégis azért hogy ezzel mi a baj. Ha nem tetszik neki menjen a pi*sába , van másik nem? Aki meg írta hogy csúnya vagyok , annak írom hogy nem látom magam annak , de te biztos az vagy. Mind1 ez van , élvezni kell az életet tesók.
2013. nov. 10. 19:43
 13/16 errre ***** válasza:
majd, ha megdöglöttél, mi is ezt mondjuk.
2013. nov. 10. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
xdd, hat elvezd az eletet! de amint mondtam hammarabb döngeted a csajt piával mint herbával..
2013. nov. 10. 20:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Most itt nem a döngetésrol van szó ember... hanem hogy együtt be lehessen tépni 1 jót 1 csajjal.
2013. nov. 10. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
hülyék ezek a csajok. aki ingyen vicces cigit kapna és visszautasítja, az már eleve nem komplett. de szórakozóhelyen ezt nagyon nagy nemtudoménmilyen sátánátkának tekintik, pedig jelentősen kevesebb rosszat csinál, mint bármelyik alkoholtartalmú ital. én se értem ezt. pedig lány vagyok. :(
2014. jan. 5. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!