Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Csak ezért? Tényleg ennyiért?
Tegnap buliba össze ismiztem 1 csajjal és olyan fél 1 fele mondtam hogy jöjjön fel hozzánk kicsit majd később visszanézünk. Feljöttünk a szobámba , majd kivettem a fiókomból herbált. Mondom neki tekerünk 1 et kiicsit lazulgatunk csinálok vmi kaját azt zsa visssza. Erre ő teljesen kiakadt hogy mit képzelek , azt elment. Csak a herba miatt? Mért ha a 15 ezres kokaint csapnak ki akkor hozzám jönne feleségül vagy mi?
Meg msáik eset tavaszi este fullos idő kiviszem a nőt a naplementébe 1 kuva szép tájra , kicsi dombok stb... ott is eloveszem a cigit , mondom neki hogy toljuk el így is nagyon de szép úgy full hangulatos lesz. Erre itt is szintén bekattant hogy vigyem őt haza egyből... a nagy szart elszívtam kicsit felsselgettem , addig ő beült a kocsiba , majd hazavittem.
Tényleg csak emiatt? Mért zavarja őket? És aki iszik vagy akármi? Én csak jót akarok...
Most őszintén, te komolyan gondolod, hogy egy buliban összeszedsz egy csajt, és elhívod magadhoz... füvezni???
Ilyesmire amúgy sem buknak a lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!