Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Csak ezért? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Csak ezért? Tényleg ennyiért?

Figyelt kérdés

Tegnap buliba össze ismiztem 1 csajjal és olyan fél 1 fele mondtam hogy jöjjön fel hozzánk kicsit majd később visszanézünk. Feljöttünk a szobámba , majd kivettem a fiókomból herbált. Mondom neki tekerünk 1 et kiicsit lazulgatunk csinálok vmi kaját azt zsa visssza. Erre ő teljesen kiakadt hogy mit képzelek , azt elment. Csak a herba miatt? Mért ha a 15 ezres kokaint csapnak ki akkor hozzám jönne feleségül vagy mi?

Meg msáik eset tavaszi este fullos idő kiviszem a nőt a naplementébe 1 kuva szép tájra , kicsi dombok stb... ott is eloveszem a cigit , mondom neki hogy toljuk el így is nagyon de szép úgy full hangulatos lesz. Erre itt is szintén bekattant hogy vigyem őt haza egyből... a nagy szart elszívtam kicsit felsselgettem , addig ő beült a kocsiba , majd hazavittem.

Tényleg csak emiatt? Mért zavarja őket? És aki iszik vagy akármi? Én csak jót akarok...

2013. nov. 10. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
aki pár óra után buliból felmegy a lakásodra az nem ilyet akar szívni... Mutasd meg neki a bőrszivarodat...
2013. nov. 10. 19:16
 2/16 errre ***** válasza:

drogos vagy.

[link]

2013. nov. 10. 19:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Szívjál ha akarsz, de ki az a bolond aki beül melléd úgy az autóba?....
2013. nov. 10. 19:18
 4/16 anonim ***** válasza:
kukit akartak nem holmi cigit
2013. nov. 10. 19:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezen kihűltem:DASxDXDDDDDDDDDD
2013. nov. 10. 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
xDDD debazz
2013. nov. 10. 19:20
 7/16 anonim ***** válasza:

ott a gond hogy a csajoknak nemjönnek be a füves pasik...sőt, undorodnak tőlük..inkább igyál! hidd el több csaj fog rovidebb idő alatt le pippantani.

Énis inkább ezért iszok..kell a fenének a sok szarság.. egy jó tequilával akármelyik csajnál be tudsz jönni...

Amugy hány éves vagy kérdező?

2013. nov. 10. 19:21
 8/16 anonim válasza:

de edes vagy, hogy jot akarsz masoknak!

dugni akartak, nem szivni.

2013. nov. 10. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
csunya vagy, ugye? :/
2013. nov. 10. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
én szivesen szivnék:D de ki tudja h aztan mit csinalsz veluk.. lehet vmi perverz állat vagy, és azért mentek el..
2013. nov. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!