Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerelem és a szeretet között?
Én még egyiket sem éreztem ezért kérdezlek titeket. Mivel még nem volt hosszútávú kapcsolatom, nincs saját tapasztalatom. Valaki azt mondja, hogy a szeretet erősebb és jobb érzés, mint a szerelem és az egyikből átalakul a másikká az idő során. Mások azt mondják, hogy a szerelem elmúlásával szakítani kell, mert már nem szeretik a párjukat.
Kifejtené nekem ezt valaki? Kicsit kínai számomra.
"Ez most olyan, mintha a vaknak azt mondanád, arra a kérdésre, hogy milyen szín a fehér, hogy nem érteni kell, hanem látni..."
Rátapintottál a lényegre, egy érzelmet is ugyanígy lehetetlen elmagyarázni annak, aki még soha nem érezte.
Aztán van itt még egy másik momentum: akik már átélték a szerelemet, közülük sem mindenkinek ugyanazt jelenti. Ez nagyon szubjektív.
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. :)
Einstein is azt mondta, hogy ha valamit nem tudsz elég egyértelműen elmagyarázni, akkor nem érted te magad sem.
én se nagyon éltem még át, de úgy gondolom, hogy most sikerült megértenem a válaszok alapján :)
a kérdezőnek meg nyilván rossz napja van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!