Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl prűd és komoly lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl prűd és komoly lány vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, ha a barátom közönségesen beszél valamiről.Pl a szexet d-gásnak, lyuktömésnek, 'sikálásnak' nevezi (és még sorolhatnék ilyen szavakat.) A puncit is pin-ának pi--csának nevezi néha,ami kicsit sértő rám nézve,úgy érzem.

Vagy van egy szobor, vagy nagy kép, ráteszi a kezét a melleire(ha nő)és ha épp hím nemű megfogja a péniszét és lefotózza magát -.- +rengeteget beszél az ilyesmiről.

Szerintetek túl prűd lennék,ha szerintem ezek nem normális dolgok,és zavar,ha így beszél? Mert szerintem igenis van különbség a kefé*lés és szex/szeretkezés között.

Egyébként 17L vagyok...

2013. nov. 10. 10:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

utolsó, miért?

Nem azért csinálok dolgokat, mert 'alárendelt' vagyok,félreértettétek. Azzal azt akartam mondani, hogy olyan téren bevállalós vagyok,és nyitott az új dolgokra!Nem azért,mert alárendelve lennék neki, csak nekem is jó,tehát úgy nem vagyok gátlásos.

2013. nov. 10. 10:32
 12/20 A kérdező kommentje:
9.től kérdeztem,hogy miért. *
2013. nov. 10. 10:33
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
karót nyelt inkább.
2013. nov. 10. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
veled semmi baj. A barátod egy idióta. Gondolom a humorérzéke is kimerül a fingós vicceknél.
2013. nov. 10. 10:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy emiatt prűd..

A komolyságnak nem merőfoka... Tehát nem ettől a véleményedtől leszel komoly

A pasid szimplán tahó, és trágár stílusa van.

(Nagyon ne birom én sem az ilyen megfogalmazást.)

(A fotózkodás csak gyerekes, abban nincs semmi)

2013. nov. 10. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
a pasid gyoker.. egyszer biztosan talalsz egy jobbat, o tuti nem fog megvaltozni!
2013. nov. 10. 11:14
 17/20 BlackSword ***** válasza:
0%
de mindenki a tudósklubb tagja lett itt hírtelen... Te nem prűd vagy és nem is komoly, hanem egyszerűen nincs humoréryéked...
2013. nov. 10. 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj utolsó, hogy a trágárságban semmi humort nem érzek...
2013. nov. 10. 11:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Mi a vicc abban, hogy közönségesen beszél? Csak én nem értem?
2013. nov. 10. 11:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor minek vagy vele te setét?

you must be fun at parties

2013. nov. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!