Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl prűd és komoly lány vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, ha a barátom közönségesen beszél valamiről.Pl a szexet d-gásnak, lyuktömésnek, 'sikálásnak' nevezi (és még sorolhatnék ilyen szavakat.) A puncit is pin-ának pi--csának nevezi néha,ami kicsit sértő rám nézve,úgy érzem.
Vagy van egy szobor, vagy nagy kép, ráteszi a kezét a melleire(ha nő)és ha épp hím nemű megfogja a péniszét és lefotózza magát -.- +rengeteget beszél az ilyesmiről.
Szerintetek túl prűd lennék,ha szerintem ezek nem normális dolgok,és zavar,ha így beszél? Mert szerintem igenis van különbség a kefé*lés és szex/szeretkezés között.
Egyébként 17L vagyok...
2013. nov. 10. 10:18
2/20 anonim válasza:
A baratod egy kotsog. Nem erdemel meg.
3/20 A kérdező kommentje:
Egyébként belevaló vagyok az ilyen dolgokban, pl ágyban is bármit megtennék,hogy jól érezze magát,de ez annyira tud zavarni..
2013. nov. 10. 10:21
4/20 anonim válasza:
Prűd biztos nem vagy a barátod pedig egy primitív kretén de valamit biztos látsz benne... Azt lefogadom, hogy nem az intellektusa miatt vagy vele vagy mert olyan szépen szaval József Attila verseket.
5/20 A kérdező kommentje:
akkor ez nem csak engem zavar/na...ugye?
2013. nov. 10. 10:24
6/20 anonim válasza:
Nem. Én is 17 éves vagyok és fiú de kiakadok az ilyenektől. Az a mellfogdosós, mogyi vakargatós b*zis szarsága meg egyszerűen undorító. Biztos arcon csapnám a helyedbe az ilyenekért ...
7/20 anonim válasza:
a barátod egy éretlen h.lye gyerek még. Én nem engedném hogy igy beszéljen vbelem. Ne azért menj bele mindenbe a szexben hogy neki örömet okozz, hanem csak akkor ha az neked is örömet okoz. Ne legyél ennyire alárendelt egy kapcsolatban.
8/20 anonim válasza:
Nem, csak szimplán hülye vagy, hogy egy ilyen büdös paraszttal jársz.
9/20 anonim válasza:
Szóval pont egymásnak valók vagytok.
10/20 anonim válasza:
Nem vagy, a pasid szimplán éretlen és gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!