Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl prűd és komoly lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl prűd és komoly lány vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, ha a barátom közönségesen beszél valamiről.Pl a szexet d-gásnak, lyuktömésnek, 'sikálásnak' nevezi (és még sorolhatnék ilyen szavakat.) A puncit is pin-ának pi--csának nevezi néha,ami kicsit sértő rám nézve,úgy érzem.

Vagy van egy szobor, vagy nagy kép, ráteszi a kezét a melleire(ha nő)és ha épp hím nemű megfogja a péniszét és lefotózza magát -.- +rengeteget beszél az ilyesmiről.

Szerintetek túl prűd lennék,ha szerintem ezek nem normális dolgok,és zavar,ha így beszél? Mert szerintem igenis van különbség a kefé*lés és szex/szeretkezés között.

Egyébként 17L vagyok...

2013. nov. 10. 10:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekes.
2013. nov. 10. 10:19
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
A baratod egy kotsog. Nem erdemel meg.
2013. nov. 10. 10:20
 3/20 A kérdező kommentje:
Egyébként belevaló vagyok az ilyen dolgokban, pl ágyban is bármit megtennék,hogy jól érezze magát,de ez annyira tud zavarni..
2013. nov. 10. 10:21
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Prűd biztos nem vagy a barátod pedig egy primitív kretén de valamit biztos látsz benne... Azt lefogadom, hogy nem az intellektusa miatt vagy vele vagy mert olyan szépen szaval József Attila verseket.
2013. nov. 10. 10:21
 5/20 A kérdező kommentje:
akkor ez nem csak engem zavar/na...ugye?
2013. nov. 10. 10:24
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Én is 17 éves vagyok és fiú de kiakadok az ilyenektől. Az a mellfogdosós, mogyi vakargatós b*zis szarsága meg egyszerűen undorító. Biztos arcon csapnám a helyedbe az ilyenekért ...
2013. nov. 10. 10:26
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
a barátod egy éretlen h.lye gyerek még. Én nem engedném hogy igy beszéljen vbelem. Ne azért menj bele mindenbe a szexben hogy neki örömet okozz, hanem csak akkor ha az neked is örömet okoz. Ne legyél ennyire alárendelt egy kapcsolatban.
2013. nov. 10. 10:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak szimplán hülye vagy, hogy egy ilyen büdös paraszttal jársz.
2013. nov. 10. 10:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Szóval pont egymásnak valók vagytok.
2013. nov. 10. 10:30
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagy, a pasid szimplán éretlen és gyerekes.
2013. nov. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!