Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon merges vagyok ra.

Figyelt kérdés
Megegyeztunk a baratommal hogy nem fogunk kulon eljarkalni bulizni csak egyutt. En minden bulis programot lemondtam erre tegnap volt az egyik baratja szuletesnapja. Azt mondta atmegy a baratjahoz kb. ejfelig a megszokott barati tarsasaggal. Evvel nincs is gond. Aztan kiderult hogy discoba is elmentek mikor o megigerte hogy nelkulem nem megy. Es meg olyat mondott hogy eleg joxsajok tapadtak rajuk. Szerintetek??? Olyan merges vagyok ra, hogy nem tartja be amit megigert.
2013. nov. 10. 07:05
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél be egy nyugtatót. Hagyd már békén! Te se vitted volna csajos buliba... Nyugodj meg!
2013. nov. 10. 07:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Mivel en nem is mentem :DDDDddd
2013. nov. 10. 07:18
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Barátokkal volt. Ne kösd már meg. Te se szeretnéd, ha elmész a csajokkal és a pasid is ideges lenne és megszabná. Hűség van? Megbíztok egymásban? Akkor?
2013. nov. 10. 07:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Bizalmatlanság és hazugság is van itt bőven.Ha nem vagytok toleránsak plusz őszinték egymáshoz,búcsút inthettek egymásnak.
2013. nov. 10. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Máár megint egy olyan kislány, aki egybeolvad a pasijával amint lesz neki. Miért? Miért nem mehet el külön bulizni és te miért nem akarsz külön menni? Nem vagytok összenőve. Ha folyton-folyvást mindent együtt csináltok, egy idő után rohadt unalmas leszel ám neki. Te is meg fogod unni. Ez egészségtelen. Ilyenek a tipikus kapcsolatfüggő emberek. Nem bízol magadban vagy a párodban? Vagy mi az oka? Nekem is van barátom, én heti 2-3 programot biztosan szerevezek nélküle, ahogyan ő is. Attól még, hogy lesz valakid, nem szűnik meg a saját életed.. Furcsán gondolkodnak egyesek. Amit a barátod mondott, nem volt szép, kérd ki magadnak, de simán el tudom képzelni, hogy azért mondta, mert elege vana beszabályozásból.
2013. nov. 10. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt az idióta megállapodást..

Csak azt érted el vele, hogy hazudni kényszerült.

Ez nem volt fair tőle, és elhiszem, hogy szarulesett. Jogosan...

Máskor ne állítsatok fel idióta "szabályokat"

2013. nov. 10. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nocsak, a sok kis kapcsolatfüggő, önállótlan ember lepontozott. :) Magatokra vessetek, ha nem alakul jól a kapcsolatotok.
2013. nov. 10. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es

Én egyetértek veled, igaz kicsit nyeresen fogalmaztál

6-os

2013. nov. 10. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen aláírom, azért elnézést is kérek, csak mindig felmegy bennem a pumpa, ha ilyeneket olvasok.
2013. nov. 10. 12:57
 10/10 A kérdező kommentje:
A baratom jelentette ki hogy egymas nelkul nincs buli..de o nem tudha betartani ahogy latom es ez esik szarul nem az hogy elmegy..menjen persze de akkor en is had mehessek egyedul.
2013. nov. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!