Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Nagyon merges vagyok ra.
Figyelt kérdés
Megegyeztunk a baratommal hogy nem fogunk kulon eljarkalni bulizni csak egyutt. En minden bulis programot lemondtam erre tegnap volt az egyik baratja szuletesnapja. Azt mondta atmegy a baratjahoz kb. ejfelig a megszokott barati tarsasaggal. Evvel nincs is gond. Aztan kiderult hogy discoba is elmentek mikor o megigerte hogy nelkulem nem megy. Es meg olyat mondott hogy eleg joxsajok tapadtak rajuk. Szerintetek??? Olyan merges vagyok ra, hogy nem tartja be amit megigert.2013. nov. 10. 07:05
1/10 anonim válasza:
Vegyél be egy nyugtatót. Hagyd már békén! Te se vitted volna csajos buliba... Nyugodj meg!
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel en nem is mentem :DDDDddd
2013. nov. 10. 07:18
3/10 anonim válasza:
Barátokkal volt. Ne kösd már meg. Te se szeretnéd, ha elmész a csajokkal és a pasid is ideges lenne és megszabná. Hűség van? Megbíztok egymásban? Akkor?
4/10 anonim válasza:
Bizalmatlanság és hazugság is van itt bőven.Ha nem vagytok toleránsak plusz őszinték egymáshoz,búcsút inthettek egymásnak.
5/10 anonim válasza:
Máár megint egy olyan kislány, aki egybeolvad a pasijával amint lesz neki. Miért? Miért nem mehet el külön bulizni és te miért nem akarsz külön menni? Nem vagytok összenőve. Ha folyton-folyvást mindent együtt csináltok, egy idő után rohadt unalmas leszel ám neki. Te is meg fogod unni. Ez egészségtelen. Ilyenek a tipikus kapcsolatfüggő emberek. Nem bízol magadban vagy a párodban? Vagy mi az oka? Nekem is van barátom, én heti 2-3 programot biztosan szerevezek nélküle, ahogyan ő is. Attól még, hogy lesz valakid, nem szűnik meg a saját életed.. Furcsán gondolkodnak egyesek. Amit a barátod mondott, nem volt szép, kérd ki magadnak, de simán el tudom képzelni, hogy azért mondta, mert elege vana beszabályozásból.
6/10 anonim válasza:
Ezt az idióta megállapodást..
Csak azt érted el vele, hogy hazudni kényszerült.
Ez nem volt fair tőle, és elhiszem, hogy szarulesett. Jogosan...
Máskor ne állítsatok fel idióta "szabályokat"
7/10 anonim válasza:
Nocsak, a sok kis kapcsolatfüggő, önállótlan ember lepontozott. :) Magatokra vessetek, ha nem alakul jól a kapcsolatotok.
8/10 anonim válasza:
7-es
Én egyetértek veled, igaz kicsit nyeresen fogalmaztál
6-os
9/10 anonim válasza:
Igen aláírom, azért elnézést is kérek, csak mindig felmegy bennem a pumpa, ha ilyeneket olvasok.
10/10 A kérdező kommentje:
A baratom jelentette ki hogy egymas nelkul nincs buli..de o nem tudha betartani ahogy latom es ez esik szarul nem az hogy elmegy..menjen persze de akkor en is had mehessek egyedul.
2013. nov. 10. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!