Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Régi bnőkkel duma a facen!?
Mit tennétek ha a párotok face üzenetei közt találnál olyat hogy 2 vol nőjével is üzenget ?
Nem is ártatlan dolgokról beszélgetnek !?
ÚGy hogy közben te (mint kiderült) ...mellette aludtál !?
Hahó, emberek!
A szövegből az jön le, hogy a férje csalja őt a volt nőivel. Titokban találkozgatnak hét közben, meg mit tudom én. "Bensőséges baráti viszony".
Néhány ember itt nem igazán tudja értelmezni a leírt mondatokat.
Persze, hogy kialakulhat baráti viszony, amit lehet ápolni, sőt az új pasi is összebarátkozhat a régivel. Itt az a lényeg, hogy titokban találkoztak, és a leírt üzenetek nem éppen baráti viszonyról árulkodnak.
Döntsd el magadban, hogy ha megcsalt, akkor folytatnád-e tovább a házasságot, aztán ülj le vele megbeszélni.
Az meg nem akkora hatalmas tragédia, hogy megnézted, miről írogat, nem hiszem, hogy ez a hobbid, de gondolom, gyanakodtál, és szeretted volna tudni az igazat.
Gyanakodtam igen..furcsán viselkedett.
Többször nem stimmelt a sztorija..mármint munka után még elment ide oda,aztán mikor hívtam már máshol volt.
Késő este ért haza enyhén ittasan
De kutakodik a férje után, ami nem egy jó dolog egy kapcsolatban. ._.
ennek így is úgy is vége kell lennie, ha már nem bízol benne, meg ha "megcsal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!