Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Régi bnőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Régi bnőkkel duma a facen!?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ha a párotok face üzenetei közt találnál olyat hogy 2 vol nőjével is üzenget ?

Nem is ártatlan dolgokról beszélgetnek !?

ÚGy hogy közben te (mint kiderült) ...mellette aludtál !?

2013. nov. 9. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hahó, emberek!

A szövegből az jön le, hogy a férje csalja őt a volt nőivel. Titokban találkozgatnak hét közben, meg mit tudom én. "Bensőséges baráti viszony".

2013. nov. 9. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
A szövegböl az jön le hogy van egy önbizalomhiányos kérdezö, aki magának kavarja a sz..t.
2013. nov. 9. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Néhány ember itt nem igazán tudja értelmezni a leírt mondatokat.

Persze, hogy kialakulhat baráti viszony, amit lehet ápolni, sőt az új pasi is összebarátkozhat a régivel. Itt az a lényeg, hogy titokban találkoztak, és a leírt üzenetek nem éppen baráti viszonyról árulkodnak.

Döntsd el magadban, hogy ha megcsalt, akkor folytatnád-e tovább a házasságot, aztán ülj le vele megbeszélni.

Az meg nem akkora hatalmas tragédia, hogy megnézted, miről írogat, nem hiszem, hogy ez a hobbid, de gondolom, gyanakodtál, és szeretted volna tudni az igazat.

2013. nov. 9. 20:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Gyanakodtam igen..furcsán viselkedett.

Többször nem stimmelt a sztorija..mármint munka után még elment ide oda,aztán mikor hívtam már máshol volt.

Késő este ért haza enyhén ittasan

2013. nov. 9. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:

De kutakodik a férje után, ami nem egy jó dolog egy kapcsolatban. ._.

ennek így is úgy is vége kell lennie, ha már nem bízol benne, meg ha "megcsal"

2013. nov. 9. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!