Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 5-hónapja együtt vagyunk14-éves vagyok. Még nem csókolóztunk, de ngayon akarja. én is csak rettegek tőle. , hogy elrontom. Egyszer már próbáltuk és nem sikerült. Mit tegyek? (betegessen félek tőle)
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 19:26
11/14 anonim válasza:
Figyelj, megértem a barátodat is, de te problémád is fontos. Ha te még nem készültél fel rá, akkor ne tedd, ne erőszakolja rád. Lehet leszólni a kérdezőt, de mindenki más ütemben fejlődik. Mondd meg neki, hogy te még úgy érzed, nem szeretnéd teljes szívedből, nem érzed késznek magad rá. Ha utána elhagy, akkor azt is el kell fogadnod. De ne tedd meg, csak azért mert ő már nagyon szeretné, ne csapd be önmagadat. Csak és kizárólag akkor tedd, ha már félelem nélkül, te magad is akarod.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2013. nov. 9. 20:13
13/14 anonim válasza:
Nem jó ha rágörcsölsz.
Olvasgass a neten,tartsd ahhoz magad
nézz videókat,gyakorold a kezeddel és abban a pillanatban add át magad az érzésnek.
Azért csinálják az emberek mert jó érzést vált ki és kellemes nem azért,hogy betegesen féljenek tőle:/
Csak lazán:)
14/14 anonim válasza:
"Barátommal 5-hónapja együtt vagyunk"
Ha még nem is csókolóztatok akkor mit jelent nálad,hogy együtt vagytok? Fogjátok egymás kezét és írtok egymásnak facebook-on egy szivecskét? :)
Nem rosszból írom,csak érdekel.
Amúgy ne görcsölj rá!
Vagy próbálkozzatok először csak egy szájra puszival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!