Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ötletek? Barátommal 2hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek? Barátommal 2hónapja vagyunk együtt. Csókoloztunk, ölelkeztünk, kézen fogva járkálunk meg minden.

Figyelt kérdés
Amielőtt vele találkozok, nem bírok magammal, izgulok meg minden. De amikor nem vagyok vele, csak msn-en dumálunk nem érzem hogy szerelmes vagyok. Szakítsak vele? Tényleg látom rajta hogy szerelmes :/
2012. aug. 13. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne szakítsatok :) ha azt mondod, hogy "nem bírsz magaddal" mielőtt találkoztok..akkor igenis szereted...és nem gáz, ha még nem vagy belé szerelmes hiszen még csak 2 hónapja jártok :P
2012. aug. 13. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
mert az msn-en dumálgatás sajnos lapos és unalmas... ezért nem tud lekötni többek között téged se.. meg egy idő után csak újra és újra ugyanazok a témák jönnek elő..
2012. aug. 13. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
ja am 2. vagyok szerintem se szakítsatok :)
2012. aug. 13. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi :)

tényleg így van , fel alá járkálok a lakásban ha marad időm készülődés után xd:D

2012. aug. 13. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
jaj aranyos vagy :) hát látod aki nem szerelemes az nem csinál ilyneket... inkább többször talizzatok élőben és hagyjátok az msn-t...
2012. aug. 13. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) próbálunk minél többet,de nyáron nagyon sokat utazott ő is és én is,2-3hetes megszakításokkal találkozgattunk
2012. aug. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!