Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok ahol elértétek, hogy a párotok ne találkozzon 1-1 adott személlyel?
én már megmondtam neki, hogy mi a gond. először megbeszéltük azt is hogy ő találkozik vele akkor én sose megyek vele mert nem vagyok rá kiváncsi.egyébként 20 éves vagyok
a lány azt csinálja hogy állandóan fizetgeti magának az italokat(ez nem lenne gond, ha a párom teli lenne..de én nem kérek semmit, mert tudom hogy szar helyzetben van.és ezt a csaj is tudja).meg velem kekckedik.már facebookon is zaklatott egy időben ahol megmondta h mi úgysem leszünk sokáig együt..hozzáteszem 3 éve vagyunk együtt és évi 2-3x találkoznak.van ilyen csoportos beszélgetésük 4 fiú meg az a csaj van benne...konkrétan láttam hogy engem szidott...eleinte kedves voltam vele..meg van nyaralónk.a csajt meghívtuk.lejött üres kézzel.kaptunk ajándékba egy drága üveg bort persze.amikor megjegyeztem hogy azt nem kéne felbontani akkor kb mit képzenlek én?? és a csaj teljesen ilyen megélhetési csaló.konkrétan mindenkivel összefek...az álítólagos legjobb barátjára ráhajtott...most meg kellene várnom amig tönkreteszi az én kapcsolatom is??? mert tőlem már megkapta az esélyt...
Ennél többet nem tehetsz pedig anélkül, hogya kapcsolatodra ne lenne hatással.
A párodnak kell felismerni, hogy mit csinál a lány...
Viszont én nem tűrném, vagy nem tudnék kapcsolatban lenni egy olyan emberrel, aki nem véd meg. Tehát ha engenm szidna akárki, akkor a párom azonnal leállítaná, hogy lehet véleménye, de azt tartsa meg magának, ha a barátnőjéről(mi esetünkben már feleségéről) van szó...
Amúgy én direkt mennék a találkozókra, pont azért, hogy a csaj ne érezze magát nyeregbe, és ha beleolvasol a facebookos szidásaiba(gondolom engedéllyel) akkor angyali mosollyal, amikor a barátod nincs jelen(mosdóban van, vagy a pultnál) megemlíted neki, hogy lesz szíves leszállni rólad, és a lejmolást is, mert a párod csak udvarias, de elég pofátlanság, hogy haver státuszban rendszeresen viszonzás nélkül meghívatja magát....
Az ilyen tipusú emberek sok esetben észre sem veszik ám ezt az utóbbit, amikro szembesítik vele,akkor van nagy nézés..nem azt mondom, hogy ő sem tudja, de a szembesítés akkor is nagy pofáraesés, ogy átlátnak rajta.
Nyeregben
11#
Ui.: teljes mértékben megértem az ellenszenved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!