Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok ahol elértétek, hogy a párotok ne találkozzon 1-1 adott személlyel?
Soha nem tiltanám el senkitől
Mégis sikerült elérni, pedig nem volt szándékos.
Volt egy exmunkatársnője, akivel tartotta a kapcsolatot, tartottuk, mert végül én is megismertem.
Mindig segítettük, jó tanácsokkal láttuk el...stb
Segített diákmelóban, az ő munkahelyén (még volt diákjogviszonyom az egyetemen)
aztán ott összebarátkoztam egy lánnyal, akit ő nem kedvelt...így ki lettem utálva...nagyon csúnyán viselkedett, és megmutatta milyen ember, angyon, de nagyon bántott, mert nyíltan ellenem fordult.
pedig egy kedves jó barátommal még randit is összehoztam neki (hál Istennek nem volt meg a szikra köztük)
Ő volt az első akinek a lakásunkat megmutattuk, nálunk aludt..stb
Ezek után a párom sem volt vele hajlandó találkozni vele, pedig mondtam neki, hogy azért mert engem bántott nem fogom eltiltani...stb.
válasz:
"Ha téged bántott engem is bántott.. "
ennyi, így " értem el"
nem. vannak olyan lányok a barátom életében, akik nagyon zavarnak, de a zsarolással csak rontanám a saját helyzetemet, és a kapcsolatunkat is. amúgy meg a tiltás csak fokozza az érdeklődést az illető iránt... és szerintem eléggé lejáratod vele magad. ha bízol a párodban, mi szükség erre?
21l
Abban az esetben van csak létjogosultsága a kérésednek, ha nyíltan rányomul a barátodra a csaj.
Egyébként nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!