Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatotok ahol elértétek, hogy a párotok ne találkozzon 1-1 adott személlyel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 17:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Soha nem tiltanám el senkitől

Mégis sikerült elérni, pedig nem volt szándékos.

Volt egy exmunkatársnője, akivel tartotta a kapcsolatot, tartottuk, mert végül én is megismertem.

Mindig segítettük, jó tanácsokkal láttuk el...stb

Segített diákmelóban, az ő munkahelyén (még volt diákjogviszonyom az egyetemen)

aztán ott összebarátkoztam egy lánnyal, akit ő nem kedvelt...így ki lettem utálva...nagyon csúnyán viselkedett, és megmutatta milyen ember, angyon, de nagyon bántott, mert nyíltan ellenem fordult.

pedig egy kedves jó barátommal még randit is összehoztam neki (hál Istennek nem volt meg a szikra köztük)

Ő volt az első akinek a lakásunkat megmutattuk, nálunk aludt..stb

Ezek után a párom sem volt vele hajlandó találkozni vele, pedig mondtam neki, hogy azért mert engem bántott nem fogom eltiltani...stb.

válasz:

"Ha téged bántott engem is bántott.. "

ennyi, így " értem el"

2013. nov. 9. 17:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Volt barátnőmnél sikerült. Volt egy fiú barátja, akivel néha beszélgetett, ez oké, de elhívta sétálni. A barátnőm engedélyt kért, hogy elmehessen, megengedtem neki, de a fiú elhívta vendéglőbe, baráti alapon. Elment vele, és rányomult a fiú. Elmondta a barátnőm mi volt, és azt is hogy letisztázta vele hogy csak barátság lehet köztük, de én konkrétan közöltem a barátnőmmel, hogy mi az hogy barátság ? Vagy vele, vagy vele semmilyen kapcsolatod nem lesz. Döntsd el. És soha többet nem találkozott vele, amíg együtt voltunk.
2013. nov. 9. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:
*vagy vele, vagy velem
2013. nov. 9. 17:21
 14/23 anonim ***** válasza:

nem. vannak olyan lányok a barátom életében, akik nagyon zavarnak, de a zsarolással csak rontanám a saját helyzetemet, és a kapcsolatunkat is. amúgy meg a tiltás csak fokozza az érdeklődést az illető iránt... és szerintem eléggé lejáratod vele magad. ha bízol a párodban, mi szükség erre?

21l

2013. nov. 9. 17:22
 15/23 anonim ***** válasza:

Abban az esetben van csak létjogosultsága a kérésednek, ha nyíltan rányomul a barátodra a csaj.

Egyébként nemigen.

2013. nov. 9. 17:24
 16/23 x) ***** válasza:
Nem igazán. Mert fordított esetben nekem is rosszul esne, ha a barátom megkérne, hogy ne találkozzak valakivel, akit nagyon kedvelek (persze csak barátilag). De persze a találkák mennyiségét le lehet csökkenteni, meg kevesebbet beszélni az adott személlyel. Mondd meg a párodnak nyugodtan, hogy ez téged zavar, ha vállalod a kockázatot, hogy inkább őt választja helyetted. Mert szerintem egy x éve tartó barátság fontosabb, mint egy olyan párkapcsolat, ahol a másik fél nem tud elfogadni úgy, ahogy vagy. De hogyha rendes a párod, akkor megérti, és kevesebbet találkozik majd vele.
2013. nov. 9. 17:30
 17/23 anonim ***** válasza:
A mai lányok megvannak őrülve. Csak ezért, mert nem kedveled? Nem neked kell kedvelnie, hanem a barátodnak. Gondolj bele, hogy az a lány mit érezhet? Nekem fiú barátaim vannak többnyire, de mostanság rengetegről le lettem "tiltva" a kedves barátnő által. Pedig nem is igazán ismernek engem azok a lányok, csak valamiért a fejükbe vették, hogy veszélyeztetem a boldogságukat... Szánalmasak ezek a lányok, az egyik hazugságokat terjesztett rólam, a másik ott tett keresztbe ahol csak tudott, a harmadikról ne is beszéljünk... A legjobb fiú barátomnál is elkezdte ezt az egyik csaja, hogy nehogy már találkozzon velem. A kislány szerint miatta fel kellett volna áldoznia a több éves barátságát velem.. Szerencsére volt annyira férfi, hogy szépen kirakja azt az önbizalomhiányos, beszabályozós ribit. Tudod, az ilyen kis számító lányok normális pasinak nem kellenek. Nem kötelező kedvelned a barátod lány barátját, de ez rohadt szánalmas és aljas egy nőtől, hogy megpróbálja elintézni, hogy ne találkozzon vele többet... Féltékeny vagy rá? Jobb nálad? Nem bízol a barátodban? Egyszerűen undorító, hogy a saját barátodnak akarsz keresztbetenni, akit elméletileg "szeretsz". Ha valamelyik haverja nem lesz majd szimpatikus, akkor is elkezdesz majd szervezkedni a háta mögött?? Fordított esetben ez neked hogy esne? Légyszíves ne légy olyan, mint amiket fent leírtam, és ne alázd meg a saját nememet... Így is van elég számító, aljas nő.
2013. nov. 9. 17:42
 18/23 A kérdező kommentje:
nyilván van okom nem kedvelni a lányt. ok nélkül nem tenném én sem.. nem vagyok 15 éves kis csitri...
2013. nov. 9. 18:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Pedig a hozzáállásod alapján eléggé annak tűnsz. Mi a gond a lánnyal?
2013. nov. 9. 18:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Akármi is a gond, sokkal gerincesebb lenne megmondani a barátodnak, hogy mi a helyzet. Nem pedig mögötte szervezkedni.
2013. nov. 9. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!